Şimdi Ara

Aom Titans Bir Türlü online oynanmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben bir hamachi yükledim internetten ıd ler ve şifreler buldum bunları başka ağa katıl diyerek yazdım bi kaç tane açıldı bazılarının yanında yeşil bazılarında gri yanıyo yeşillere basıyorum bayt: 32 süre:62 fln diye alt alta yazılar geçiyor griye bastıgımda ise istek zaman aşımına ugradı diyor ben nasıl oynarım bu oyunu online ? Allah aşkına yardım edin

• dostum sen olaya biraz amatör kalmışsın keşke önce biraz forumlardan vs. okuyup öle girişseydin ieş,neyse elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım..

öncelikle hamachi aom titans oyununa ait özel bir program değil,hiç bir oyuna ait özel bir program değil.hamachi internet üzerinden;lan networkleri gibi oyun oynamamızı sağlayan bir program;yani bilgisayarların birbirlerine kablo bağlantısı varmış gibi olmasını sağlayan bir program,bu sayede tıpkı internet kafelerdeki yada evimizdeki ofisimizdeki yerel ağlar gibi oyunların multiplayer kısımlarına girip lan network oyunları kurup oynamamızı sağlar..

internetten bulduğun id'ler ve şifreler serverlar için;sen bir server'a girdinmi o serverdaki insanlar oyunda seni görebilirler;yeşil olanlar o an için online olan serverlar,gri olanlar o an için offline lan serverlar oluyor;yeşil olaları çift tıklayıncada yaptığın şey ping atmak yane bağlanltı hıznızı görürsün aom titans oyunuyla alakalı değil yane:)

şimdi hamachiden bir servera bağlanınca o serverdakilerle istediğin oyunu oynayabilirsin diyelim aom titans oynamaya karar verdiniz açıyorsun oyunu aynı internet kafelerde yaptınığınız gibi lan network oyunu kuruyosunuz mesela sen kurdun o serverda olan diğer insanlar senin oyununu görüyorlar join yapıyorlar ve oyuna başlıyorsunuz;başkası kurarsada sen oyunun lan multiplayer kısmına girince onların oyunun görürsün join dersin oyuna başlarsınız..

kısaca hamachinin mantığı bu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eerraayyss -- 6 Şubat 2008; 15:36:35 >

• şimdi biz arkadaşlar aom titans oynıyacaz diyelim serveri nasıl kuracaz ? bide üst konuda ıp yedekleme var onu anlamadım son birşey bu hamachi lerin versiyonu oyuna girip girmemeyle alakalı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.