< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aetogay -- 27 Eylül 2022; 13:34:7 > |
Hiçbir Call Of Duty Oyununa Online Bağalamıyorum
-
-
başka bir ağa bağlanarak denedin mi hocam en kötü bir telinden hotspot açıp yani wifisini paylaşıp dene baktın oluyor girdikten sonra hemen kendi ağına bağlanmayı dene bakalım olacak mı
-
-
Dmz ac
UpNP kapat
Cod portlarıni ac
Nasil yapilacagini sorma -
Nasıl yapacağım hiç bir fikrim yok ama araştırıp deneceğim teşekkür ederim. -
modemden olabilir hocam.
MesyrionyoutubeDisable Teredo: (Reset your network first) 1. Run CMD as Admin 2. Type "netsh interface teredo set state disabled" Use "netsh interface teredo show state" to check if it's disabled If it's still enabled try this: 1. Press windows + R 2. Type gpedit.msc 3. Go to Computer Configuration -) Administrative Templates -) All Settings Find "Set Teredo Default Qualified" and "Set Teredo State" and change it to Disabled Reset Network: 1. Run CMD as Admin 2.Type "ipconfig /flushdns" 3.Type "ipconfig /renew" 4.Restart your PChttps://www.youtube.com/watch?v=WfmKvG3EpEMDisable Teredo: (Reset your network first)
1. Run CMD as Admin
2. Type "netsh interface teredo set state disabled"
Use "netsh interface teredo show state" to check if it's disabled
If it's still enabled try this:
1. Press windows + R
2. Type gpedit.msc
3. Go to Computer Configuration -) Administrative Templates -) All Settings Find "Set Teredo Default Qualified" and "Set Teredo State" and change it to Disabled
Reset Network:
1. Run CMD as Admin
2.Type "ipconfig /flushdns"
3.Type "ipconfig /renew"
4.Restart your PC
İngilizcen yoksa translate kullanarak deneyebilirsin hocam. Belki bu sende işe yarayabilir. Modem kaynaklı görünüyor bence.
-
Yapılan adımları Playstation için araştırdım ama çok bir sonuç alamadım. Nasıl olacak bilemiyorum. İlginiz için teşekkür ederim 🙏🏻 -
Hangi interneti kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben de DayZ oyununa süperonline üzerinden giremiyorum.
Arıyorum hattımı güncelleyin sunucuya bağlanamıyorum falan fistan diyorum da bir şeyler yapıyorlar 1-2 gün rahat ediyorum.
-
Ben de superonline kullanıyorum. Tekrar arayıp onlardan yardım almaya çalışayım. Dün bir sorun yok falan dediler ama bugün biraz daha daralıyım belki çözerler. Teşekkür ederim. -
Hocam büyük konuşmak istemiyorum ama kesinlikle bundan. Bende mobil vodafone bağlanıyorum oyuna giriyorum süperonlineye gelince oyun gidici oluyor. Sunucuya bağlanamadı hatası alıyorum. Vpn açıyorum yine çözülüyor.
Siz de benim taktiği deneyebilirsiniz.
"Merhaba oynadığım oyunda sunucuya bağlanamıyorum daha önce de başıma geldiğinde yetkili arkadaş modeminizde güncelleme yapıyorum demişti ve sorunum çözülmüştü bi bakabilir misiniz ?"
Diyorum bi 5-10dk bekletiyor beni sonra düzeliyor hat oyuna girebiliyorum. Ama sOL kaynaklı olduguna emin "gibiyim"
-
İlk fırsatta deneyeceğim çok teşekkür ederim. -
Aynı sorun bende de mevcut.
Dmz vs vs uğraştım ama sonuç alamadım
Çözüm bulabilen var mı?
-
Ben de hepsini demedim ancak sonuç alamadım maalesef..( -
Dns ayarlarini 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapin belki duzelir -
Bende SOL fiber kullanıyorum. Betayı oynarken bu sorun çıktı. Betanın son 2 günü düzelmişti. Şimdi oyun çıktı aynı problem tekrar var. Halbuki ki aynı modemle bağlantıyla Black Ops Cold War ı 250 saatten fazla oynadım
Tüm CoD portlarını açtım. UPnP kapayıp açtım. DMZ yi aktif ettim. Teredo ile ilgili ayarları yaptım ama hiçbirisiyle çözümlenmedi.
Tek çözüm ise oyuna girmeden önce mobil hotspot açıyorum, bağlanıp ana menüye geçiyor. Daha sonra PS5 den tekrar kullandığım fiberin Wi-Fi bağlantısına geçince böylelikle düzelmiş oluyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 5 Kasım 2022; 13:13:45 > -
Arkadaşlar Superonline kullanıcısıyım. Beni deli eden sorunun çözümünü nihayet buldum YouTube'dan
Özetle port açma ve dmz ile çözdüm burada detayı var:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theasus -- 5 Kasım 2022; 20:8:48 >
-
Bugün ekstra hiçbişey yapmadan modemi kapatıp 2 dakika bekledim. Daha sonra bütün problem çözüldü ve oyun direk bağlandı
Yabancı forumlarda bu durumun CGNat ile alakalı olduğunu yazanlar var. Modemi resetleyince IP değişimiyle belkide sorun çözülmüş oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X