İyi günler arkadaşlar Aopen h500-y15 kasanın ön kısmına(alt delikli bölmeye) fan takılabiliyormu? Fan için bir bölme varmıdır?
Tabikide takılabilir.
Kasanın her iki tarafında ki kapakları sökün. Kasanın iç kısmında ki ön paneli tutan vida yada plastik aparatları söküp ön paneli çıkartın. Kasanın iç kısmına fanı yerleştirip kapak tarafına bakan kısımdan vidalayın
Kolay gelsin...
120mm fan için vida girişi varmıdır diye sormuştum da..Belliki varmış Teşekkür ederim
Arkadaşlar sorduğum sorunun cevabını vereyim.. Ön tarafa fan takamıyoruz.. 1. sebep: Orada ön taraftaki usb çıkışları var bunların vidaları fanın takılmasını engelliyor. 2. sebep: Ön ızgara delikli gözükmesine rağmen iç kısmı plastikle kaplı.Usb yi bloke etmeyi göze alıp öne taksanız bile pek bir işinize yaramaz.
Kasanın içinde sadece 2 yere fan takabiliyoruz(ben 3 yere taktım delerek) birinci yer arka kısmı ki zaten orada kendi fanı mevcut.İkinci yer ise hdd leri taktığımız yerin arka tarafı(yan kapak tarafı) ancak o bölgeye takarsanız dışarıdan hava alması için yan kapağa delik açmanız gerekecek..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme