Kasalarıyla ünlü Thermaltake in 500watt power supplyını almayı düşünüyorum. Ne dersiniz thermaltake bu işte nasıldır ? Fiyatına baktım 145 (ytl) e buldum bir yerde ne dersiniz ? Yaw tagan 430watt lara inanılmaz fiyatlar isteniyor.FSP powerlar var bir kafamda bi de çünkü 160 civarında 550wattları var onun. Ne dersiniz bi fikir verin thermaltake in power supply ları gerçek değerini mi gösteriyor kaliteli mi yani. Bunu niye soruyorum çünkü mesela feel kasalar var.Adam güzel yapmış bişey denemez ama power supply ları iyi değil diyorlar. Enermax lar çok uçuk.Zaten 700wattan başlıyor onlar.
x1950 pro agp aldım o yüzden.
Benim tecrübelerim ve işini bilen tanıdıklarımın tecrübeler neticesinde PSU ve soğutma sistemleri konusunda bu firma hiç iyi değil helede PSU konusunda,sadece kasa satsın bu firma gerisi boş. sistemin için uçmaya gerek yok 500 Watt yeterde artar,sistemini yaz nekadar güç lazım ben hesaplarım. ne tavsiye ettiğimi diğer mesajlarımda sebepleri ile beraber açıklamaya çalıştım okursan işine yarar.
valla ben kullaniyorum forumda bazi arkadaslarin olumsuz yorumlari yuzunden cok korktum kotu diye yazanlar oldu ama almaya karar verdim ve aldim su ana cok memnunum oneririm ama karar senin tabi
cihan msne gelirmisin hemen lütfen.konuşmamız lazım
Ben 2.5 sene tt purepower 300watt psu kulllandım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.Gerilim hatlarındaki dalgalanmalarda son derece sağlıklıydı.Fakat bir ara ülkemizde patlayan tagan ve thermaltake psu sayısı oldukça fazlaydı.
Thermaltake Power Supply de ne kötü ne iyi orta bi marka
tagan.enermax.silverstone.fsp daha iyidir ama kaliteli sağlam bişey araıyosan fiyatıda fazla uçuk olmasın diyorsan tagan al bende 480watt olanı var 2el aldım 110ytlye 6-7ay önce
Thermaltake in pek iyi olmadığı yönünde söylentiler var ama benim arkadasim Thermaltake 430 w kullanıyor 1,5 yıldır hic bir sorunu yok.
750 W lık Toughpower var biraz janjan'lı görünüyo. Elektrostatik boya seçimindede parlak toz boya kullanınca biraz daha güzel görünüyo
Codegen Casecom psu yu da sorunsuz kullanabilirsin. güç kaynakları durup dururken patlamaz zaten . (patlayadabilir ama ) Thermaltake çok kötü değil ama bir enermax, silverstone da değil.. O paralara çok daha iyi ürünler bulabilirsini. Voltaj dalgalanması altında stabil durabilecek, amper değerleri gerçek olan ürünler..mesela silverstone 500 bakabilirsin
Thermaltake hakkında söylenti hep var fakat somut bir "patlama" haberi daha görmedim. 1 seneden fazla da kullanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: LostNdumb
Thermaltake hakkında söylenti hep var fakat somut bir "patlama" haberi daha görmedim. 1 seneden fazla da kullanıyorum
forumda arat bulursun bir dönem toms hardware testlerinde birçoğu havaya uçmuştu ve testlere almamışlardı. aslında sıkıntı şurada beyler.. thermaltake diye bir marka yok; yani üretici değiller, çinde fabrikalara yaptırılıyor dolayısı ile fabrika değiştikçe kalite değişiyor; üretici olsalar stabil bir kalite tutturabilirlerdi, ben şahsen hangi marka olursa olsun kendi üretici olmayan markalara pek güvenemiyorum
Yazında belirttiğin gibi az bir fark daha verip FSP almanı tavsiye ederim kalite açısından. SilverStone 500W da o fiyata alabileceğin en iyi PSU'dur.
Ancak diğer yandan, 500W'lık bir PSU alana kadar önce şimdiki sistemini ve gelecekte yapabileceğin upgrade'leri düşün, eğer çift ekran kartlı bir sistem kurmayacaksan 500W'ı da kullanmayacaksın demektir. Eğer piyango çıkarsa SLI da kurarız neden kurmayalım deme, eğer çıkarsa Galaxy 1kW da alırsın.
kısaca şunu belirteyim patlama olayını çok çok defa duydum ,inanın az sayıda değil bu şikayetler.
Arkadaşlar tt power supply ı aldım. Şunu belirteyim Oldukça ağır.Siyah fan 15cm,kablolar siyah naylon kaliteli bezle kaplı.Işık ledi var.Oldukça hoş bi boyası var kaygan siyah. Yani bilmiyorum siz beğenmemişsiniz anlaşılan ama bana biraz iyi gibi geldi.Gerçek 500 watt gibi.Bende bi tane 300w FSP var.O da ağır ama tt ondan daha ağır.
Şimdi hata mı ettim diye düşünüyorum ?
o tt nin ağır olması birşeyi farkettirmez çünkü +12v raili tek kanaldan veriyor dolayısıyla güçlü bir ekran kartı takıldığı zaman sorun çıkarma ihtimali yüksek.
bence dusunme almissin kullanmnin keyfine bak artik kimsenin fikrine de bakma salla gitsin
fazla psu markası kullanan tabıkı daha ıyı kıyaslama yapacaktır ama bende thermaltake 480w psu kullanıyorum yaklasık 3yıl oldu ve hıc bır sorun yasamadım tıkır tıkır calısıyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme