Selam Arkadaşlar, Foruma yeni katıldım ama devamlı takip ediyorum, benim sorunum aopen h600-b27 350 watt kasam var voltaj değerleri biosta 1.38 ama görünen 1.30 falan diğer voltajlarda da aynı durum var, 12 volt 11.633 falan görünüyor, anakartım gigabyte i945p-g voltajları easy tune dan takip ediyorum. Daha önceki kasam pegasustu ve voltaj değerleri normalden az farkla fazlaydı ama şimdi daha düşük, ben pegasustan daha iyi bir kasa beklerken aopen daha kötü çıktı, acaba neden olabilir bana cevap verebilirseniz memnun olurum. birde şöyle bir durum var anakartımda 20 pinlik yuvanın devamında üzeri plastik bir kapakla kapatılmış 4 pinlik bir devam var, kasamdan ona gelen kabloda da çıkabilen 4 pinlik bir devam var acaba bu kapağı çıkartıp o 4 pinlik devamıda oraya takmam gerekiyormu onu tam olarak bilemiyorum, bu konuda da bilginiz var ise yardımcı olabilirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Asus kasanın power ı pegasusua göre daha düşük amperliymiş. unutma her supplyinin üzerinde yazan amperleri bulamazsın