Şimdi Ara

Aopen H600 fdd yuvasının sökümü ile ilgili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yuvayı bir türlü sökemedim. En altta tabana bitişik olan yuvayı söktüm fakat aşağıdaki resimde hddnin takılı olduğu yuvayı sökemedim. Üstünde herhangi bir vida yok sadece bir mandal var. Onun da fonksiyonunu çözemedim. Amacım kasanın içini ferahlatmak. Hddyi 5.25lik yuvada kullanıyorum. Fotoğrafı forumdan buldum.

Aopen H600 fdd yuvasının sökümü ile ilgili.

• detaylı bır fotoğraf cekerseb yada bulursan yardımcı olbilirim
  • H700B kasa ile aynı hdd yuvası, mandala aşağı doğru baskı uygulayıp, yuvayı kendinize doğru çekeceksiniz, yuva size doğru gelecektir. Daha sonra biraz üst tarafa kaldırıp çentiklerden kurtulmasını sağladığınız zaman çıkacaktır yerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

H700B kasa ile aynı hdd yuvası, mandala aşağı doğru baskı uygulayıp, yuvayı kendinize doğru çekeceksiniz, yuva size doğru gelecektir. Daha sonra biraz üst tarafa kaldırıp çentiklerden kurtulmasını sağladığınız zaman çıkacaktır yerinden.

Teşekkür ettim aşağı bastırıp sola çevirmek gerekiyormuş yuvayı. 2 vidayla tuttursalar ölürler sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 9 Şubat 2011; 16:05:48 >

• Hocam h600 model kasada kaç tane fan takabileceimiz yer var? Boyutları nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dursun.61
    Hocam h600 model kasada kaç tane fan takabileceimiz yer var? Boyutları nelerdir?

benimkinde 4 tane 8lik takılabiliyor. Güncel versiyonunda 12lik yuvalar da var ama kaç tane bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.