Şimdi Ara

Aopen H600B ısı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aopen H600B-B12 kasam var fakat kasa sıcaklığı okadar yüksekki ne yaptıysam fayda etmedi.İşlemci sıcaklığı idle 40C ama anakart sıcaklığı 48C yi bulmuş durumda oyunlarda 52C yi buluyor bir gün ha yandı ha yanacak bu anakart acil çözüm bulmam lazım bu sisteme ne yapmam gerekir ?

Kasanın önden ve yandan fan takılacak yeri yok sadece kasanın arkasındaki egsoz fan var onunda hiçbir etkisi olmuyor sisteme gürültü çıkarmaktan başka.

Update:
    Yeni Kasa geldi sonuçlar süper

İşlemci idle: 37 load: 50
    Anakart idle :34 load : 42

Bu kasa muhteşem herkese tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EncoMaster -- 28 Temmuz 2006; 18:14:15 >

• bu sıcaklıklar fazla diil bu havalarda, ama ses konusunda yardımcı olabilirim,arkadaki fanların yerine qoolermaster ın filan sessiz fanlarını takabilirsin,fazlada bi para tutmaz...
  • bence yüksek bir ısı değeri..kasayı değiştirmen en mantıklısı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuriAlcho

bence yüksek bir ısı değeri..kasayı değiştirmen en mantıklısı..

Bencede epey yüksek normali 33-40 arasıdır.48C olan bir anakartın kuzey köprüsü cayır cayır yanar birde yonga genleşmesinden korkuyorum bi ısınıp soğumasından oksitlenmede yapar az önce firebaldan Enermax Chakra kasa aldım.

Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • Merhaba,

Bu kasa değişiminin ne kadar fark ettirdiğini de montajdan sonra yazarsanız bilgi paylaşımı açısından çok sağlıklı olacaktır.

Tşk,

Hicks
  • Bnde Feel wardı(kı sogutması ıyı sayılır) Kandalf ı alınca 5 er derece dustu sıcaklıklar bnce sende kalıtelı bır kasa almalısınMin Tsunami,Shark gıbı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

Bu kasa değişiminin ne kadar fark ettirdiğini de montajdan sonra yazarsanız bilgi paylaşımı açısından çok sağlıklı olacaktır.

Tşk,

Hicks

Kasam şu anda kargoya verilmiş yarın büyük ihtimalle ulaşır.Yarın montajı yapar yapmaz buraya ısı değerlerini yazarım
  • Değerleri Bekliyorum
  • bende de aynı kasadan var hiç bir şey yapamasan yan kapağı aç oraya bir vantilatör daya keyfine bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

bende de aynı kasadan var hiç bir şey yapamasan yan kapağı aç oraya bir vantilatör daya keyfine bak

Vantilatör gürültüsünden uyuyamayız artık neyse yeni kasa gelsin zaten şimdi elimdeki kasayıda gittigidiyorda satışa çıkardım beğenenler alsın biraz reklam oldu ama
  • neden sende 24 saat kapamayanlardan mısın
  • değerleri bizlede paylaşırmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı:bulent35220

neden sende 24 saat kapamayanlardan mısın

quote:

Orjinalden alıntı: Black_Death_Black

değerleri bizlede paylaşırmısın

Tabiki paylaşırım yarın bi gelsin saatler dakkalar geçmiyor anakart 49C oyunda açamıyorum nette boş boş geziniyorum

Bende kapatmıyorum makina 24 saat açık sabah oyun akşam oyun yatarken download makina bi boş kalmıyor izin yapamadı bitürlü makinam

Bu arada eski kasam satıldı gittigidiyor güzel yer be ama %10 komisyona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EncoMaster -- 27 Temmuz 2006; 17:00:46 >

• eh ne diyelim yeni kasan hayırlı olsun o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulent35220

eh ne diyelim yeni kasan hayırlı olsun o zaman

Çok teşekkürler yeni kasamın linkinide vereyimde almak isteyenler incelesinler

Enermax Chakra
  • kasanın tipini beyenmedim asus ta 250 ye baksana bi ısınma sorunu yok ben kullanıyorum
  • 147 ytl ye başka kasalarda bulubailirdin arkadaşım neyse sen bir ısı derecelerini yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

147 ytl ye başka kasalarda bulubailirdin arkadaşım neyse sen bir ısı derecelerini yaz

Bu kasa bana diğer kasalardan çok daha kaliteli ve F/P oranı yüksek geldi.Bu kalitede olan diğer marka kasaları 200ytl aşağısına bulmak mümkün değil.
  • Evet kasa bugün elime geçti sonuçlar süper

İşlemci idle: 37 load: 50
    Anakart idle :34 load : 42

Bu kasa muhteşem herkese tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.