bende tt 300 watt psu var bunun sıcaklığını nerden öğrenebilirim...ya da öğrenemez miyim..
Sadece elini değerek öğrenebiloirsin diye biliyorum
psunda sensör yok... anca sen sensörkoyarsan ölçersin
saolun elle ölçmeye devam edelim o zaman
ELLE!!!!bilimsellikte son nokta.....
zaten ılık bi hava vermesi lazım psu nun arkadan ...normal sıcaklık odur
Bi kere her termal sensörün bi yanılma payı vardır.Kimileri eksik gösterir kimisi fazla gösterir. En güvenilir termal sensör tabii ki elimiz...CPU sıcaklığı ölçerken bile sensör olduğu halde elinizi kullanın... Ama fazla alışmayın sonra elinizi sürekli oraya buraya sokmaya başlarsınız sıcaklığına bakmak için...
ben bi kere işlemci çalışıyormu diye direk çekirdeğin üstüne koymuştum parmağımı,, ne yazık ki çalışıyormuş parmağım yandı,,bikaç günde geçmedi..
Nacizane bir tavsiye,,,çok xtreme olmayan,bu işlerde kullanabileceğiniz,yani sıcaklık ölçümlerinde ve aynı zamanda elektrik işlerinde de yararlanabileceğiniz multimetreler var,onların ısı sensörünü kullanarak bir çok yerin sıcaklığını ölçebilirsiniz. Sanırım basit olanları 20-30 ytl arası temin edebilirsiniz.Ölçüm aralıkları arttıkça fiatlarıda artar.
hocam elımızı degdırırsek carpılmazmıyız yoksa kapalı ıken mı elmızı deydırcez
Buraks23
kullanıcısına yanıt
hmm ölçülmüyor yani peki ben elle ölçüyorumda bayağı sıcak oluyor sorun nedir sence yeni aldım daha psu yu 400w
okşayarak etrafını öğrenebilirsiniz ama iyi okaşyın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme