< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Düşük watt PSU
-
-
Psu değerini yazmamışsın. Kaç watt 300-350 gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
350 watt diyor, kurtarır. Ne zaman bozulursa veya yükseltme yaparsan alırsın. Kullanmaya devam et. Paran cebinde kalsın
Anladım hocam çok teşekkür ederim yakın zamanda rx460 civarı bir 2gb ekran kartı almayı düşünüyorum onu da idare edermi acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
460 da 75-85 watt civarı, fazla güç gereksinimi yok. Bence kartı aldığında dene bir problem olursa bütçene göre ileriye dönük 500w üstü alırsın. Teoride sorun olmaz dersin pratikte ne olur denemeden bilemezsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 11 Nisan 2023; 19:1:29 > -
Hocam peki sizce bu sisteme
GT630 550TL
GT710 550TL
GT730 800TL
GT420 500TL
GTX950 950TL
RX460 4 GB 1000TL
R7 250 730TL
R7 240 700TL
Bu ekran kartlarından hangisini almamı önerirsiniz fiyatları arasında fark var fakat en fiyat performans olanı almak istiyorum şuan ne kadar uyguna alabilirsem o kadar iyi benim için fazla bütçe ayiramiyorum
6 pin ek güç girişi olan kartlara yönelmeyiniz, güç kaynağı müsait değil. R7 250, GTX 650, GTX 750 bakabilirsiniz.
Gt 730, R7 250. 760 veya 460 ile işlemci veya power sıkıntı çıkarabilir
Arkadaşın dediği gibi 6 pin girişli alma, güç kaynağında 6 pin yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 12 Nisan 2023; 8:43:37 >
Bunlar arasında en performanslısı gtx 950 fakat az güç tüketmesine karşın o güç kaynağı ile sorun çıkarır, öte yandan 2. elden bulabileceğin en ucuz 300~350W psu ile çalışabilir v.s.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 13 Nisan 2023; 15:19:51 > -
Benim PSU kaç watt ki sağ tarafta max 350w yazıyor o değil mi
Dediğiniz ekran kartlarından biri alınacaksa sisteme, kumar oynamayın hiç o teneke psu ile. ( genelde onlara öyle denir). Sağda 350 veya daha fazla yazması önemli değil bu çeşit markalarda.
350 watt yazar 250 yi veremez yada anca verir. Birde o psu kim bilir kaç yıllıktır. Yani ilk günkü gibide olmaz o psu. Kart değişecekse bütçeye göre biraz daha uygun biraz daha kaliteli gerçek 350 - 400
watt bir şey alınmalı sisteminde rahatlaması için.
-
Gt 1030 al hem gtx 750 den bir tık assada r7 240 danda yukarda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gtx950 aldım hocam
Hocam q8400 sistem ekran kartı önerisi konumda son attığım PSU lar iş görür mü sizce
Gtx 950 90 - 100 watt tdp değeri var hemen hemen. Elinizdeki psunun durumu önemli ve 6 pin güç çıkışı gerekiyor.
Eldeki bunları karşılıyamıyorsa , 350 - 400 watt civarı düzgün bir markanın psu su işinizi görür. Fsp , coolermaster, thermaltake, high power gibi.
Bütçe onlara yetmezse yeni 400 - 450 wattlık frisby ve türevleri olan markalardan yeni psu almak gerekebilir. Artık bütçeye ve ihtiyaca kalmış yani biraz.
-
-
-
Şimdi bunlar iki resimdeki de zayıf psular . Bunların durumu, kullanım yılı gibi şeylerde önemli. Siz orda yanında 300 watt yazdına bakmayın onu yüke soksak 300 wattı 10 dakika bile veremez. Gerçi sizdeki sistem tam 300 watı da görmez ama verimlilik açısından iyi değiller. Kaç watt sağlayabilir tam bilinmez ama 280 -300 ler olmaycağı kesin.
Kartı takıp 6 pin çıkışı varsa bakıp denemek lazım duruma. Bütçe yoksa yapacak çok bir şeyde yok zaten. Mecburen o şekil deneyeceksiniz. Alınan ekran kartı sanırsam tek 6 pin çıkışlı.
Edit : Son atılan casper psuya göre son yorumu yaptım... 300 watt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 14 Nisan 2023; 14:34:50 >
Benzer içerikler
- psu önerisi
- kasaya elektrik gelmiyor
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- en iyi ups markası
- fps drop neden olur
- atx 3.0 nedir
- japon bilgisayar markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X