Şimdi Ara

Düşük watt PSU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam 4 pin çıkışı varmış bunun 6 ya dönüştürülebiliyormu bu yeterli olurmu Düşük watt PSU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AHMETEMN1453 A kullanıcısına yanıt

Malesef düşük psular dönüştürücü ile verimli olmaz. Direk 6 pin çıkışlı bir psu daha iyi olur. Son olarak psu önemlidir verimlilik ve kararlılık açısından, yani dönüştürücü gibi şeyler ile uğraşmamanızı tavsiye ederim kendimce.

Gerisi size kalmış artık... 6 pin güç çıkışlı olan bir psu bulmaya almaya bakın. Daha hayırlı olur ekran kartınız için.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Hocam kafayı yicem 2. El sitelerinin hiçbirinde 6 pinli yok bütçem zaten yok sıfır alamam şuan

Önermesem de bütçe yok ise, yapacak bir şey de yok ama istiyorsanız 1 adet 6 pin dönüştürücü ile deneyin bakalım sonuç ne olacak. Ekran kartını onunla kullanın artık dönüştürücü ile.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Hocam her türlü PSU alacağjm zaten ama 6 pinli bulamadım 4 pinli alıp 4 pini 6 pine çevirirsem de mi sıkıntı olur

Genel de molex uçlu olup diğer tarafı 6 pin olan çeviriciler varya dedimiz o zaten. Genelde çevirici ile çok sağlıklı olmuyor ama o şekilde düşük kartları falan kullananlar oluyor ama ben oturdum yerden kesin bir şey diyemem.

Deneyip bakacaksınız artık. Zaten elde çok altenatif yok. Şu an alamam diyorsunuz 6 pinli veya yok dediniz. Bir deneyin o zaman kolay gelsin.

Düşük watt PSU

Ah canım kardeşim kaça aldın bilemedim ama sorsan alma derdim neyse hayırlı olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Armant81 A kullanıcısına yanıt
    Şuan anladım çok yanlış yaptığımı maalesef, Valorant ta kullanım bu şekilde... Sanırım ekran kartı değil CPU yenilemeliydim. Düşük watt PSU

Ekran kartını 1100 e aldım ama çok masrafı oldu gerçekten PSU, dönüştürücü... 1000tl ye satabilirsem satmalimiyim sizce o parayla anakart ve işlemci mi alsam 2. El

Oyun içinde %100 oluyor kullanım... Düşük watt PSU

O öyle olmaz ana kart işlemci değişecek ram noolcek ole kolay mı o iş sen hb de msi 1030 kampanyasından alacadın kartı bitecekti şimdi ana kart senin o kasaya olacak mi oda var abim uzun iş bu bişey demeyeyim ben sana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Acaba işlemci 2 Çekirdek falan mı çalışıyor?

Düşük watt PSUtechnopat sosyal
    Msconfig İşlemci Çekirdek Sayısı Arttırma
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/msconfig-islemci-cekirdek-sayisi-arttirma.616321/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Yapmıştım bunu.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Düşük watt PSU bu PSU yu buldum 6 pinli

q8400 yerine ne almayı düşünüyorsunuz ki?

g41 çipsetli lga775 platforma en baba x5460 takabilirsiniz ki o işlemci 3.16ghz sizin q8400 2.66ghz arada 3-5 fps oynar ki oynamayabilir bile anakartınız x5460 ı da tam verimle çalıştramayabilir g41 olduğundan dolayı.

p43-p45 falan olmalı ki x5460 tam verimle çalışsın.

valorantta 60fps sabitleyin öyle oynayın başka tavsiyeye gerek yok bence.

elinizdeki parçalar g41-q8400-8gb ram bu set toplam 500-600 liraya falan satılır-alınır zaten hani millet oyun oynamak için boşuna binlerce lira veriyor zannediyorsunuz belki ama öyle 1000 tl pc upgrade ile elinizdeki sistemi canavar hale getiremezsiniz, sabit 60 fps alın öpün başınıza koyun bence.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Hocam q8400 4m cache ama x5460 12m cache sadece GHz mi önemli yanı FPS için Valorant ta işlemci önbelleği önemli dediler.

dediğim gibi 3-5 fps fark yapar yapmaz yine paranızı boşa harcayacaksınız

1100 tl ye 950 almışsınız daha ucuza 1030 almak varken paranızı tamamen boşa harcıyorsunuz.

elinizdeki ne varsa ilana koyun, anakart+işlemci+ram+ekran kartı+psu

elinizde sadece bir kasa bir psu bir de ssd/hdd kalsın sonra intel 8.-9. nesil i3-8100-9100f işlemciye göre anakart +ddr4 ram + 1030 alın.

bu sisteme böyle para harcamaya devam ederseniz elinizde bolca miktarda çöp parça ile aynı fps alıcaksınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.