Şimdi Ara

AOPEN H700C@ Fluorescent Yellow >Sona Doğru...(UPDATE 06.03.2007) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
13.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güsel bir çalışm eline sağlık ama alttanda uv florasan taksan daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslankarakoc

güsel bir çalışm eline sağlık ama alttanda uv florasan taksan daha iyi olur

hocam UV floresan bulsam takıcam da , arama aşamasındayım hala
  • Mod kasaya gerçekten çok yakışmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

Mod kasaya gerçekten çok yakışmış...

eywallah hocam sağolasın , daha iyisi sizlerin olsun

arkadaşlar daha toparlayamadım kasayı yaaa ,neler yapalım daha fikir verin lütfennn

• kasanın bir iki güncel fotosunu koyarsan daha net fikrimiz olur sanırım.
  • bende de aynı kasa var boyıcaktım vazgeçtim sanayide bi kaportacı var ona götürcem artık...
  • kasanın boyaması fln iide kasanın ön tarafını beyenmedim ben yinede ellerine sağlık güsel çalışma
  • rayatörler motor arasındaki kabloyu neden o kadar uzun tutuyorsun?
  • güzel olmus renkleri sevdim calısmalarının devamını bekliyecem kardeş
  • arkadaşlar saçmalamayın.
    Su kabındaki sıvı zaten oda sıcaklığındadır.
    O suyu ısıtmamak içinde radyatör kullanılır...

Daha fazla bilgi için sıvı soğutma bölümünü açın bakın.
    Bu konu ve zararları çok tartışıldı...

Aynı soğutmayı bende kullanıyorum.
    Kılavuzdaki bağlantıda öyle.
    Lütfen anlamadan yorum yapmayın. Sıvı Soğutma Bölümünde detaylı bilgi var bu konuda
  • sanırım bana dedinde burda anlamadan yorum yapan sensin.ben o hortum daha kısa olabileceği halde neden o kadar uzun tutarak bsıncı düşürdüğünü sordum.iyilik olsun die
  • quote:

Orjinalden alıntı: woxed

rayatörler motor arasındaki kabloyu neden o kadar uzun tutuyorsun?

arkadaşlar kavga ortamı yaratmayalım , ben pompanın devrini bile kıstım siz neden bahsediyorsunuz , evet kutusundan çıkan şemada gösterdiği gibi bağladım ve daha çok memnunum. radyatörden soğuyarak çıkan su direk bloğa gidiyor.

hortumları uzun tutmamın sebebi ise , radyatörden çıkınca pompaya girmesi için biraz dolaşması lazım zira kıvrılıyor ve kırılıyor hortumlar.
  • ben hortumlara laf etmedim.
    suyn radyatörde soğuyabileceği en düşük ısı oda sıcaklığdıır.
    Mantıklısı da odur.

Su kabına sııvıyı koyduğunuzda sıvı oda sıcaklığındadır.
    Pompadan geçer ve CPu bloğa gelir.
    Orda ısıyı alır ve su kabına dönerkken de kaptaki suyu ısıtmamak için Radyatörde tekrar oda sıcaklığına döner.
    Bunun mantıklısı da budur.

Buyrun buda TT nin sitesindeki resim. Bİde sıvı soğutma bölümündeki başlıklara baksanız. Su soğutma nasıl çalışır vb. topicler war.
     AOPEN H700C@ Fluorescent Yellow >Sona Doğru...(UPDATE 06.03.2007)

edit:mavi oklar soğuk sıvıyı kırmızı oklarda sıcak sıvıyı göstermektedir.
    Bu arada nasıl pompannın basıncını düşürdün ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 16 Şubat 2007; 19:01:52 >

• tema güzel, eline saglık...
  • kardes benimgörüşüm su kasanın dısını baska bı renge boya bence.renk olarak acık mavı olabılır gokmavısı.cok ıı olacak ama boyamadan once bı bı yerde renk oynaması yap.cunkun ıc yesıl dıs sıyah olmus rennkler bıraz karsıt olmus
  • benım masaustumu satıp dizüstü aldım ama bu resımlerı gordukten sonra ınanın pısman oldum ya cok ozendım abı ya harbı bıraz para cıkıstırıp hemen bı toplama bende yapacam....
  • ToffieBoi @ ısrarla anlamamak için direniyosun.benim suyun izlediği yolla bi sıkıntım yok olması gerektiği gibi olmuş.sadece o hortumu daha kısa tutsan ii olmazmı demiştim,arkadaş extra su ve görüntü için yaptığını söylemiş...nokta bitti.neden insanları aşağılama yoluna gittiğini anlamadım.biz kurmadık sanki sıvı soğutma sistemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengiz_1983

kardes benimgörüşüm su kasanın dısını baska bı renge boya bence.renk olarak acık mavı olabılır gokmavısı.cok ıı olacak ama boyamadan once bı bı yerde renk oynaması yap.cunkun ıc yesıl dıs sıyah olmus rennkler bıraz karsıt olmus

Amaç zaten orda zıt renkler :) , biraz sıradışı gözükmesi çok hoş , hala UV arayışındayım , kasanın dışını boyama taraftarı değilim, yaza belki
  • Çok kral olmuş.. bende de h700 var ama şahse bu şekilde kasaya girişmye gönlüm el vermez.. elim yemez.. kıyamam ben.. ama seninki çok başarılı olmuş.. ben kasada aqua 240 radyatörü neyeye koyabilirim bi fikir versene
  • quote:

Orjinalden alıntı: omseku

Çok kral olmuş.. bende de h700 var ama şahse bu şekilde kasaya girişmye gönlüm el vermez.. elim yemez.. kıyamam ben.. ama seninki çok başarılı olmuş.. ben kasada aqua 240 radyatörü neyeye koyabilirim bi fikir versene

saolasın hocam , bende 9 ay dayanabildim ellemeden :))

hocam radyatörü en güzel koyobileceğin yer benim radyatörü koyduğum yer , anakart ile ön panelin arasındaki arka duvara. arka kapağıda güzel bir şekilde modlarsan süper olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.