Şimdi Ara

AOPEN YADA Thermaltake

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki kasadan birini alıcam.Genişlik olsun havalandırması olsun kalitesi olsun hangi kasayı önerirsiniz.Yada bu fiyatlarda neyi önerirsiniz.

AOPEN

http://www.teknoal.com/productDetail.aspx?lngProductID=752

Thermaltake

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=865&IID=62698

• Thermaltake ile aopen arasın da öle okadar da büyüklük farları yok hemen hemen 2 side aynı boyuttalar aopen in önpanalinde plastik var termaltake nerdeyse kople metal karar senin
  • Aopen'da ThermalTake'de kullandım (farklı modeller tabii) ikisi de güzel ve kaliteli ürünler ama Thermaltake derim ben alacak olsaydım.
  • Bu kasaların ikisinide yakından incelemedim.Kullanışlılık bakımından hangisi iyidir.Şu anki yeni çıkan ekran kartlarının boyutları yüzünden sıkıntı çekermiyim.Ben şuana kadar Thermaltake kullanmadım daha önce h600 b13 kulanıyordum . Thermaltake'in bu modelinde aynı performansı alırmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 22 Ocak 2007; 20:52:07 >
  • Başlarda Nzxt Trinity Kasa alacaktım onun biraz ufak olduğu söylendi .Ondan sonra Sunbeam Trio Kasa alacaktım onu inceleme fırsatı buldum öndeki kapağının ters tarafa açılmasından dolayı vazgeçtim.(benim kasa yeri sağda)Sonrada bu ikisi arasında karar kılmaya karar verdim
  • Bence big tower düşün yerin varsa. İnanki eski aopen şimdi çok dar gözüküyor gözüme herşey elin altında big towerlarda üstelik hava darboğazı olmuyor. Rahat kullanışlı bir big tower öneririm sana
  • Peki bu dediğim aralıklarda bigtower kasa varmı vede görünüm açısından bunlar kadar iyimi.Bide ben büyüklük anlamında şunu kastediyorum.Kasanın içine 8800gtx yada daha büyük olabilecek ekran kartı sığsın vede zalman cu gibi işlemci soğutucuları monte etmekte sorun çıkarmasın.Bigtower olunca heralde yeni bir masa almak gerekecek.Aopen h600 b13 de kasayla masanın arasında düz şekilde 1 el girecek kadar mesafe var .Acaba bu Thermaltake de buraya sığarmı diye düşünmeye başladım.Thermaltake bu h600 b13 kadarmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 22 Ocak 2007; 21:33:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görünüm tamamen kişisel zevke bağlı birşey. Big towerlar genelde pahalı ve psusuzdur ama yine de nette araştırırsan uygun birşeyler bulabilirsin diye düşünüyorum
  • Aopen 7.59 kg Thermaltake 3.8 kg bukadar fark olmasını neye bağlıyorsunuz..Aopen genişlik anlamında ve kalite anlamında daha iyi heralde.Bu forumda kasayla ilgili sorduklarıma sadece 1 kişimi cevap verebiliyor yada hiç kimse kullanmıyormu bu kasaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 22 Ocak 2007; 23:34:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teutonic

Aopen 7.59 kg Thermaltake 3.8 kg bukadar fark olmasını neye bağlıyorsunuz..Aopen genişlik anlamında ve kalite anlamında daha iyi heralde.Bu forumda kasayla ilgili sorduklarıma sadece 1 kişimi cevap verebiliyor yada hiç kimse kullanmıyormu bu kasaları.

Yoksa beni beğenmiyor musun?
    Aopen çelik miydi? bu arada benim big tower termaltake bile 8.5 kilo aopen biraz fazla değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 22 Ocak 2007; 23:36:49 >
  • Oda Aluminum sanırım.Nerden geldi aklına o
  • Niye böyle düşünüyorsun .Bu aopeni kullanan yokmu
  • Aopen çelik sanırım alüminym kasalar daha hafif ve pahalı oluyor
  • Sitesinde Aluminum yazıyor

http://www.cozum.com.tr/aopenkasalar.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 22 Ocak 2007; 23:48:32 >
  • Bence ikinci el big tower bak sen yine de sonra dua edeceksin
  • Sorrow bu baktıklarım masanın içine zor giriyor sırtımdamı taşıyım.

Bide senin fsp den bende aldım memnunmusun.Birde monütöründen memnunmusun bende 22 inç alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 23 Ocak 2007; 0:16:33 >
  • tabiki thermaltake derim başkada bişey demem
  • quote:

Orjinalden alıntı: teutonic

Sorrow bu baktıklarım masanın içine zor giriyor sırtımdamı taşıyım.

Bide senin fsp den bende aldım memnunmusun.Birde monütöründen memnunmusun bende 22 inç alacam

fsp süper çok iyi yapmışsın. 22inç bana hediye geldi bana kalsa 21inç crt alırdım. crt kullanıyorsan renkten memnun kalmayabilirsin ama kesinlikle büyük monitörün tatmin edici özelliği çok oluyor. Mutlaka piksel testi yapıp öyle al
    Bu arada kasayı sırtında taşıma tabure yerine kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 23 Ocak 2007; 0:54:03 >

• Monütör 22 inç samsung piksel garantili alıcam.Birde bu aopende vidasız tasarım diyor acaba Thermaltake'de vidasız tasarımmı çünkü böyle bir model istiyorum .Vidasızsa Thermaltake alacam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.