Şimdi Ara

AOPEN YADA Thermaltake (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: teutonic

Monütör 22 inç samsung piksel garantili alıcam.Birde bu aopende vidasız tasarım diyor acaba Thermaltake'de vidasız tasarımmı çünkü böyle bir model istiyorum .Vidasızsa Thermaltake alacam

tt'lerin çoğu modeli vidasız
  • şöyle söliyim aopen ağır kasa.kullnışlı bır kasa ama agır bır kasa.yenıelrı var vıdasız bıldıgım kadarıyla.ttyıde kullandım.kucugude baya kucuk oluyor.alacagın seyın fiyatı yuksek ıse tt olarak euroka al.ama fıyatı dıyorsan kı cok olmasın aopen al bı ısmı var tt ne o ole tt.ttnınde güzel kasaları büyük olanlar.nzxt modifiye kasa ve küçük ama gösterişli ve pahalı bir kasa.tt al sen euroka falan .ıı gıder yakışır kardeşimizeee
  • ürün fiyatları bence çok yüksek biraz daha ilave ile tt armor yada armor junior alınabilir...
  • ikisi arasından Aopen diyorum.
  • Para ilave edilmesi felan hiç sorun değilde.Yani okadar parayı vermeye gerek yok.Biraz görüntününde iyi olmasını istiyorum.Yoksa enermax alacaktım ama yandan penceresi olmadığı için almadım.Bide kasanın büyük olması anlamında şunu söylüyorum ben Nzxt Trinity alacaktım burdaki yorumlarda biraz büyük ekran kartlarının sığmasında sorun oluyor dediler vazgeçtim ondan sonra Sunbeam Trio alayım dedim gittim baktım kapağı sola doğru açılıyor ondanda vazgeçtim bide cpu sıcaklığını felanda gösteriyorya iyi görünüyordu.Büyük bir ekran kartı vede işlemci soğutucusunun rahat bir şekilde monte edilebilecek düzeyde geniş olmasını istiyorum yani öyle big tower felan gerek yok.Soğutması vede ses olayı iyi olsun aopen yada Thermaltake yada başka hangi kasa
    bu ikisi dışında

AOPEN A600-R05 NOUVEAU SIYAH (P.HARİÇ)

Thermaltake Vd3000Bwa Matrıx Vx Siyah (P.Hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 23 Ocak 2007; 10:16:23 >

• @teutonic link verdigin magazalarda ki fiyatlar asiri yuksek ordan Alis veris yapilmaz hele Aopen Kasa hci alinmaz. Sana tavsiyem dostum ..

İventus yada gigatek den alisverip yapman. Termalteke pahali oldugu icin tavsiye etmiyorum.

AOPEN H600R-R05 Impression 90$ + kdv
    +
    FSP BLUESTORM 500W 87$ + kdv

TOPLAM : 177 dolar + kdv

Yaklasik = 295 YTL guc kaynagi dahil

ben bu sekil dusundum buyuk bir ihtimal ile bole bir kasa olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: gotcha78

@teutonic link verdigin magazalarda ki fiyatlar asiri yuksek ordan Alis veris yapilmaz hele Aopen Kasa hci alinmaz. Sana tavsiyem dostum ..

İventus yada gigatek den alisverip yapman. Termalteke pahali oldugu icin tavsiye etmiyorum.

AOPEN H600R-R05 Impression 90$ + kdv
    +
    FSP BLUESTORM 500W 87$ + kdv

TOPLAM : 177 dolar + kdv

Yaklasik = 295 YTL guc kaynagi dahil

ben bu sekil dusundum buyuk bir ihtimal ile bole bir kasa olacak

Ben fsb 700 watt zaten aldım aopen alırsam alacağım site şudur.Daha uygunu varsa link verebilirmisiniz.

Bide aopen kasa neden alınmaz sahtesinimi yolluyorlar

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=1733

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 23 Ocak 2007; 18:12:57 >

• yanlis telefuz ettim Aopen alinmaz derken o siteden alinmaz dostum.. O sitenin Aopen fiyatlari asiri yuksek geldi de.

Ztn kendim de Aopen alcam ornek olarak da verdim. Aopen kalitesi farkli alirken tabe ki hesapli yerden almak gerekli

nova' nin fiyati cok iyi :) inventus un da altinda hayirli olsun simdiden ..
  • Ben novadan aşağı fiyatta bulamadım fiyatı diğer sitelere nazaran iyi.Taksitte var aynı zamanda.Bide bu aopen'i ben yakından görmedim senin inceleme fırsatın oldumu
  • Bide şu var fiyatıda uygun

ASPIRE X-CRUISER KASA

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18951
  • bence ıkısıde kucuk ama aopenı al derım
  • @teutonic dostum AOPEN A600-R05 NOUVEAU SIYAH kasayi gormedim ama Aopen kalitesini biliyorum. Kendimde su anda Aopen HB600 B-27 350W kullaniyorum.

Bunu gormeden once AOPEN H600R-R05 Impression dusunuyordum. Aralarinda toplamda 30 YTL gibi fark var
    NOUVEAU' nun kasasi tamamen alaminyum sanirim. sogutma daha ii olcaktir. İmpression un malzemesi metal
    ve 3 kg kdr daha agir. 30 YTL daha verip AOPEN A600-R05 NOUVEAU (180 YTL) e alinabilir kaliteli ve daha genis bire kasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: gotcha78

@teutonic dostum AOPEN A600-R05 NOUVEAU SIYAH kasayi gormedim ama Aopen kalitesini biliyorum. Kendimde su anda Aopen HB600 B-27 350W kullaniyorum.

Bunu gormeden once AOPEN H600R-R05 Impression dusunuyordum. Aralarinda toplamda 30 YTL gibi fark var
    NOUVEAU' nun kasasi tamamen alaminyum sanirim. sogutma daha ii olcaktir. İmpression un malzemesi metal
    ve 3 kg kdr daha agir. 30 YTL daha verip AOPEN A600-R05 NOUVEAU (180 YTL) e alinabilir kaliteli ve daha genis bire kasa

Teşekkürler dostum aopen almaya karar verdim.
  • Aopen i tavsiye ederim.
  • hayirli olsun dostum. goruslerini ve yorumlarini bekleriz kasa hakkinda
  • Daha sistemi topluyana kadar biraz zaman geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 25 Ocak 2007; 18:07:21 >
  • bende aopen derım...ılk aldıgımda bı yere kucakta gotururken belımı ıncıtmıstım aopen kasa nın agırlıgı yuzunden ıcındekılerle bırlıkte 15 kılo gelıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.