Şimdi Ara

AORUS AD27QD | 27' IPS - WQHD - HDR - 144Hz (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
9
Favori
34.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam, bu arada piyasadaki aorus fi27q-p bitmiş birileri ya almış yada başka bir sebep olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

Hayırlı olsun hocam, bu arada piyasadaki aorus fi27q-p bitmiş birileri ya almış yada başka bir sebep olabilir.
    Karaborsaya düşmüştür, birileri stok yapıyor anlaşılan. Ya da mağazalar, bireysel kullanıcı gibi 3-5 tane almış ve hemen stoğu eritmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 15 Aralık 2019; 13:38:39 >
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    Zaten her yerde stok az diyordu ama aynı zamanda bitmesi garip geldi, belki de gigabyte kaldırın demiştir

• quote:

Zaten her yerde stok az diyordu ama aynı zamanda bitmesi garip geldi, belki de gigabyte kaldırın demiştir
    Satış için sunulan malı neden kaldırtsın ki? Benim tahminim, hepsi hızlı bir şekilde satılmıştır. Sonuçta yurtdışından almaya oranla daha uyguna geliyordu ve yerli garantiside vardı. Hazır parası olan için iyi bir fırsattı.
  • -SKYNET- kullanıcısına yanıt
    Hocam her siteye her gün bakıyordum, zaten 4 site de vardı. Hepsi aynı gün bitince işkillendim, yoksa bunlar aynı stoktan mi satıyordu.

• quote:

yeni yılda zamlar vs olacaksa ondan stoktan çekmişlerdir.

VG27AQ modeli 3200 den gelmişti kasım ayında bu hafta yine girdi 3600 olmuş fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 15 Aralık 2019; 20:22:12 >
  • Gigabyte Aorus FI27Q-P modelini bugün qp bilişim üzerinden sipariş vermiş bulunmaktayım. Canlı destek üzerinden müşteri hizmetlerine üründe IPS glow, light bleed, ölü pixel gibi sorunlar olduğunda değişim konusunda yardımcı oluyorlar mı diye sordum. "Evet ips panellerde bu tarz sorun ile karşılaştığımız da ölü pixel veya ışık sızması gibi . Ürün gigabyte garantisi altındadır. Ürününüz sorunu olmayan bir model ile birebir değişim yapılır." şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine üründe sürekli aynı sorunu yaşarsam ve iade etmek istersem yardımcı olur musunuz dedim. "Tabi ki üründe ki sorun devam ediyor ise iade yapabilirsiniz." şeklinde yanıt verdi. Umarım sorunsuz bir monitör gelir.
  • pilatin P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, umarım sıkıntısız kullanırsınız.

• Bu ürün için ne diyorsunuz? Özellikleri iyi. Fiyat olarak benzerlerinden avantajlı. Ayağını da beğendim.
    Samsung Türkiye
    Samsung 27" Space LS27R750QEMXUF 4 ms 144 Hz Çerçevesiz WQHD Monitör
    https://shop.samsung.com/tr/27-space-sr75-4-ms-144-hz-cercevesiz-wqhd-monitor

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Freesync i göremedim

• karaniler kullanıcısına yanıt
    https://www.samsung.com/tr/monitors/s27r75/

Burda Freesync olduğu da yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Hocam 4ms tepki süresi eğer rekabetçi ve fps düşkünü değilseniz alınabilir bir monitör gibi gözüküyor ama yinede incelemelere bakmanızı öneririm.

• pilatin P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun umarım sorunsuz çıkar memnun kalırsın. Detaylı incelemeni bekliyoruz.
  • TR'ye az sayıda gelen ilk parti AD27QD'lardan birini almıştım sol altta kronik ışık sızması ve 1 adet ölü piksel mevcut ama o sıralar yoğunluktan iade etme gereğide duymadım ışık sızması olmasa ve kontrastı biraz daha iyi olsa kusursuz bir monitör. Benim tercih sebeplerimden biride PS4 Pro'nun paneli 4K panel olarak algılayıp 4K seçeneğini seçmeye izin vermesiydi. FI27Q aynı paneli kullanıyor gibi görünüyor ama kalite kontrol arttıysa belki ışık sızması ve kontrasta biraz daha çözüm bulmuş olabilirler.
  • ben de bugün sipariş vereceğim sanırım fi27q-p için qp bilişimden. umarım tekrar sıkıntı yaşamam monitörsüzlükten ciğerimiz soldu
  • 2 gün önce akşam sipariş verdim. Dün kargolandı. Bugün dağıtımda gözüküyor. Ama işe gidiyorum evde değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4700 Tl de iyi para be.
  • AD27QD veya FI27Q için düzgün fırsat var mı bu aralar? q-p'ye güç yetmeyecek. Bunları yada muadili bir şey alcam artık.

Asus VG27AQ vardı bir de. Deneyen tavsiye eden var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 18 Aralık 2019; 15:49:1 >
  • ben yarın beşiktaş'taki yerlerine gidip almaya karar verdim umarım yarına kadar fiyat değişmez malum dolar roketlendi yine
  • Qp bilişimde son kalan 1 adet FI27Q-P kaptım. Umarım sorunsuz bir ekran olur
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.