Şimdi Ara

AP-302 Sınırlı Erişim Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evim ve işyerim karşı karşıyalar.İşyerimdeki AirTies Rt-211 kablosuz modemden aldığım sinyali evin bir kısmına AP-400 tekrarlayıcı ile dağıtıyorum.Bu konuda herhangi bir sorun yok.Evin arka cephesinde kalan odalarda sinyalde azalmalar oluyor.(2 daire birleştirilmiş şekilde olduğundan) Bunun için 1 adet AP-302 cihaz temin ettim..AP-400'den alacağı sinyali arka odalarada dağıtabilmesi için.Modem arayüzlerinde atıyorum 11 kanalsa,hepsinde bu 11 kanal olarak seçili.Hepsinin arayüz şifresi ve kablosuz şifreleri aynı,herhangi bir karışıklık olmasın diye farklı yapmadım.AP-400'e AP-302'yi, AP-302'ye de AP-400'ü mesh ayarlarından tanıttım.
    Buraya kadar herşey tamam.Sinyalin olduğu noktalarda AP-400'den gayet iyi bağlantı kurabiliyorum.Ama yeni kurduğum AP-302'ye bağlandığımda,sinyal gücü iyi olmasına rağmen "sınırlı erişim" gibi hatalar alıyorum.yada hiç bağlanamıyorum.Araştırma yaptım fakat henüz böyle bir sorunla karşılaşan kimseyi göremedim.Umarım sorunuma yardımcı olacak birileri çıkar teşekkür ederim şimdiden..

• 4-5 gündür kimseden ses çıkmadığına göre,anlaşılan bilgisayarcı çağıracaz
    iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaqneX

4-5 gündür kimseden ses çıkmadığına göre,anlaşılan bilgisayarcı çağıracaz
    iyi forumlar.

bende direkt olarak laptop ile pikatel airmax 101 modeme bağlandığımda sinyal seviyesi her ne kadar mükemmel olsada sınırlı erişim uyarısı alıyorum, ve internet erişimi alamıyorum.
  • aynı sorun bende de var ve çözemiyoruz..

bu cihazlar üretim hatalı imiş.

http://genusa.blogcu.com/airties-ap-302-ve-mesh-teknolojisi/5433028

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 26 Nisan 2011; 14:08:27 >
  • Butun modemlerde kablosuz sifrelemeyi WEP yapmalisin hocam ayni sorun bendede vardi.
  • 128bit WEP sifrelemeyi destekleyen fakat WPA/WPA2 gibi bir ileri seviye sifrelemelerde MESH'i calistiramayacaginiz urunlerdir.
    Bilginize.
  • KONUYU HORTLATIYORUM ÇÜNKÜ BUNA DEĞER...AP-302 KULLANICILARI BİLİR MESH TE MECBUR WEP KULLANILMASI GEREK AMA BU FOTOLARDAKİ VERSYONDA NASIL OLUYORDA WPA2 KULLANILABİLİYOR.ZATEN FİRMWARE SÜRÜMÜDE FARKLI BU SÜRÜMÜ İNDİRİP YÜKLEMEYİ DENEDİM AMA YEMEDİ.

DÜŞÜNCELERİNİZ YAZARSANIZ SEVİNİRİM O KADA PARA DÖKTÜK BU CİHAZA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.