Şimdi Ara

AP-AD Gangplank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar silver 4 teyim burada pek birsey bilen yok her mac amumu blitz banlanir shen alinmadiysa instalocklanir karsisi renekton falan alirsa sovulur que dodgelanir felan neyse burada ad gp iyi olur gibi gozukuyor daha once ap oynamadim sizce hangisi daha viable

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

evet arkadaslar silver 4 teyim burada pek birsey bilen yok her mac amumu blitz banlanir shen alinmadiysa instalocklanir karsisi renekton falan alirsa sovulur que dodgelanir felan neyse burada ad gp iyi olur gibi gozukuyor daha once ap oynamadim sizce hangisi daha viable

ap derim. w fulle, sonra e. ultin ile sağdan soldan asist al, lane dan ayrılma. doran+2 mavi pot başla. rahat 2-3 k gold kasarsın lane de. o seviyede dive atacaklarını da sanmıyorum.

maç sonuna doğru all chatten karşındaki adamın ''abiler ben kastırmadım hatta farmda öndeydim sağdan soldan asist alarak kastı adam'' sözlerini işitirsen şaşırma. gold manyağı oluyorsun q+ulti sayesinde lanede.
  • tamamen zevk isi ap
    crit oynanir ama oda fantezi
    al bi zed al bi xin jung j4 jung al bi vayne al bi wukong bas r ye gg

• Sarışın bir arkadaşın lafı vardır api cipi opi

• w dan sonra q fullemek daha mantikli olmaz mi sonucta ap den de scale aliyor ama e den gelecek damage cok da onemli degil .

eglence de var tabi ama kazaninca daha cok egleniyorum acikcasi hangisi daha iyi carryler oyun cevirme kapasitesine sahiptir aslinda sorum o

• quote:

w dan sonra q fullemek daha mantikli olmaz mi sonucta ap den de scale aliyor ama e den gelecek damage cok da onemli degil .

eglence de var tabi ama kazaninca daha cok egleniyorum acikcasi hangisi daha iyi carryler oyun cevirme kapasitesine sahiptir aslinda sorum o

mantığını şöyle açıklayabilirim sana.

ap gp nin mekaniği, lane de uzun süre kalarak, olası eary takım savaşlarında asist ve killer almaktır. bunun yanında, eğer karşında sustaini çok sağlam herolar yoksa, aatrox gibi, irelia gibi, karşındaki rakibi sürekli q ile harraslamak. trade girdiğinde zararlı o çıkacaktır. q fullersen, zararlı sen çıkarsın çünkü q nun cdsi düşmüyor. aksine w de, hem sustain artıyor, hem de cd düşüyor. e yi de fullersek, seri bir şekilde lane ı ittirken, karşımızdaki heroyu kule altına haps edip sürekli q harraslamak. ap olduğu için damage yok zannediyorlar q da, aksine muazzam bir poke kaynağı. mutlaka denemeni tavsiye ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Ad blue menzili
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok w da sorunum yok zaten lich baneden sonra q da iyi damage atiyor sadece farm ve harras acisinsan q daha iyi olmaz mi demistim.Ap gp ye takiamin sebebi doldurdugu can miktari ama bu ignite ile kolayca counterlanabilir gozukuyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: anarchy violence

quote:

w dan sonra q fullemek daha mantikli olmaz mi sonucta ap den de scale aliyor ama e den gelecek damage cok da onemli degil .

mantığını şöyle açıklayabilirim sana.

ap gp nin mekaniği, lane de uzun süre kalarak, olası eary takım savaşlarında asist ve killer almaktır. bunun yanında, eğer karşında sustaini çok sağlam herolar yoksa, aatrox gibi, irelia gibi, karşındaki rakibi sürekli q ile harraslamak. trade girdiğinde zararlı o çıkacaktır. q fullersen, zararlı sen çıkarsın çünkü q nun cdsi düşmüyor. aksine w de, hem sustain artıyor, hem de cd düşüyor. e yi de fullersek, seri bir şekilde lane ı ittirken, karşımızdaki heroyu kule altına haps edip sürekli q harraslamak. ap olduğu için damage yok zannediyorlar q da, aksine muazzam bir poke kaynağı. mutlaka denemeni tavsiye ediyorum.

arkadaşın dedikleri doğru ;=) karşı takım barona gidince.gp ap ultiyi görmelisin =)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.