Şimdi Ara

Ap Nidalee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon baslarından orta koridorda cok güclüydu ve neredeyse 100 oyunum felan vardı fakat sonra ad oldu topda oynanmaya baslandi ben tekrar midde denedim ama eskisi kadar verim alamadim en son gelen guncellemeden sonra ad dusurulup ap arttirilinca tekrar midde oynanirmi sizcede denedim bi sezon basindaki nidalee degil kabul ama bence cok guzel oluyor yinede yada o kadar nidalee oyunundan sonra tekrar oynamanin verdigi bir hevesmi bilemedim yada bu heroyu cidden cok seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• reworkden önce ap nidale ile kaplan olup atlayamıodun rahatca şimdi insan + kaplan nidale birleşti daha da güçlendi ap nidale

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiveSeveN -- 24 Ekim 2014; 23:11:57 >
  • mızrak + kaplan q = garen ulti
  • herkes oynayamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

herkes oynayamaz

q tutturduktan sonra 200 ap 0m.pen ile rakip adc'ye tek atıyorsun reis yapma bunu
  • Human formda q hala dehşet hasar veriyor. Q attığın kişiye de anında uçabiliyorsun zaten eskisinden çok daha iyi bence ap nidalee

• quote:

Orijinalden alıntı: Khione

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

herkes oynayamaz

q tutturduktan sonra 200 ap 0m.pen ile rakip adc'ye tek atıyorsun reis yapma bunu

giripte tek yiyorsun sonra teamfightta öyle trade in bi anlamı yok zaten o yüzden herkes oynayamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Soraka+Nidalee ikilisi
    12 yıl önce açıldı
    kog maw ad mi ap mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Top lane ap oynuyorum canavar gibi

• ap oynayacaksan assasin gibi oynaman lazım.daha ad nidaya nerf gelmemişken westte maçıma denk gelen ap nida mid oynayan bir adam vardı.seraph rushlayıp deli gibi hasar veriyordu.mızrakları artık açılı atmak çok önemli.kuşattığınız taraf yerine, arkalarına geçip şansını denersen güzel oluyor.
  • LLoncept kullanıcısına yanıt
    bence de oldukça mantıklı bir açıklama yaptın bro eksi ap nidalee tflerden önce çok iyi bir hasar veriyordu ama tfnin içine giremiyordu ad nidalee hem tanky hem de damage açısından tflerde iş yapıyordu. Şimdi ki ap nidalee ise uzaktan vuruyor ama o kadar fazla değil tamam iyi ap kasarsan vurur ama onun içinde lane de kasman lazım ona göre de q puma yapıp lane de baya bi ezmen lazım o yüzden bence de şu an ki nidalee yi high elo da oynamak her babayiğidin harcı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagshot -- 25 Ekim 2014; 6:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

bence de oldukça mantıklı bir açıklama yaptın bro eksi ap nidalee tflerden önce çok iyi bir hasar veriyordu ama tfnin içine giremiyordu ad nidalee hem tanky hem de damage açısından tflerde iş yapıyordu. Şimdi ki ap nidalee ise uzaktan vuruyor ama o kadar fazla değil tamam iyi ap kasarsan vurur ama onun içinde lane de kasman lazım ona göre de q puma yapıp lane de baya bi ezmen lazım o yüzden bence de şu an ki nidalee yi high elo da oynamak her yiğidin baba harcı değil

her yiğidin baba harcı?

• %100 % kullanıcısına yanıt
    kafa gitti düzeltiyorum :D
  • canım sıkılınca support oynuyor gayet eülenceli oluyor
  • Eskiden hic yaklasmadan q salliyordun safe takiliyordun simdi puma formuna gecmen gerekiyo oldukca riskli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.