bende şöyle bir cihaz arıyorum kablolu ve kablosuz yayın alabilecek kablolu ve kablosuzda dağıtabilecek bir ap-router arıyorum. Netmaster WDS-150 802.11n Kablosuz Ap-Router (5 dBi Anten) TL-WR743ND 150Mbps Wireless AP/Client Router ikiside aynı işimi yapıyor farkı nedir bilmiyorum hangisini tavsiye edersiniz yada başka tavsiye edebileceğiniz ap-router varmı TL-WR743ND 150Mbps Wireless AP/Client Router işimi görürmü
bir haftadır buna bir cevap arıyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
YOKMU?
malesef yok
tp-link 743 istediklerini yapması gerekir diye düşünüyorum. ben tp-link 701 modeli ile kablosuz bağlantıyı alıp hem kablolu hem kablosuz dağıtıyorum. 701 de 1 adet Ethernet portu var. Eğer sen kablo bağlayıp kablolu ve kablosuz dağıtacaksan 743 te 1 adet Wan 4 adet Ethernet portu olduğu için bunu yapması gerekir. benim yaptığım kablosuzu alıp hem kablolu hem kablosuz dağıtmayı da zaten yapması gerekir. Wds-150 de sitede özelliklerde yazmamışlar ama resimde wan portu olduğu gözüküyor, yani 2 si hemen hemen benzer ürünler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme