Bildirim
APACHE AWC-550 WEBCAM MERCEKLERİ DİZİLİŞ SIRASI YARDIM...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
webcamın gitmiş satın alabilirim yedek parça olarak istersen.. -
ben durumun bu kadar ciddi olabileceğini tahmin etmemiştim yaa -
fabrikasyon mercek sıralaması milimetrik ince ayarlıdır makinayla yapılır cmos snesörün ebatına göre makina mikroskopla yapılır sen ordaki düznei bozdunmu tutturamazsın...gösteriri belkide bulanık olur
kalitesiz randımansız olur... -
bende de aynı olay oldu rasgele sıralamaya çalıştım çalışırken merceklerden birini parçaladım o an sanki oluyor diye içimden bi ses geldi olacak bu sefer dedim merceği kırdım :D bu arada başka yerlerde araştırdım hiçbi bilgi bulamadım elimde şu an bi adet apache awc 550 var merceksiz belki bozuk bi taneden mercek bulurum diye dolaba kaldırdım :(:(:( -
ya ben de düşürdüm :D her yer mercek oldu. sıralamasını bilen yok mu :( -
cafemde en az 10 tane apache yi sevgili müşteriilerim bu şekilde heba etti :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightWalker -- 22 Eylül 2008; 21:36:45 > -
quote:
Orjinalden alıntı: etihus
arkadaşlar apahce awc-550 model webcam in netlik ayarını yaparken ön kapak açıldı ve4 mercek 4 tane de ara maddesi düştü hangisinin hangi sırayla dizileceğini bilen arkadaşlar var mı acaba_?
bende silmek amaçlı kurcalarken önkapak açıldı ve mercekler düştü baya bi uğraştım ama oldu şuan ve gayet net gösteriyor..
bu konuda yardıma ihtiyaç duyacak kişiler içinde yaptığım sıralamayı yazmak istedim..
arkadaşın ara madde dediği yuvarlakların boyutları farklıydı en ince olanı içine atın ince bi cisim kullanın düzgün dursun sonra birleşmiş 2 mercek gibi görünen en kalın merceği üzerine koyun şişik (yuvarlak) kısmı üste gelecek şekilde sonra orta kalınlıktaki ara maddeyide yerleştirip orta incelikteki merceği yine şişik kısmı yukarı gelicek sekilde koyun..
kare ince bir parça olacak mümkünse cımbız yardımıyla tutun temiz olsun en küçük bi leke bile netliği bozar ve parçalar kırılmaya müsait nazik davranın :p en kalın yuvarlağın üzerine yerleştirin kareyi ve son merceği de koyun kapatmadan önce deneyin net değilse kareyi ters çevirin ben bu şekilde deneyerek hallettim
uzun lafın kısası :) mercekleri kalından inceye doğru şişik kısım yukarı gelecek şelikde halkalarıda inceden kalına dizin kalem gibi bişiyle ittirerek boşluk kalmadan...
kolay gelsin :)
firdevs... ( alıntı değildir )
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- empedans nedir kulaklık
- kulaklığın sesi azaldı
- kulaklık tamiri
- samsung galaxy buds 3 pro
- airpod 4
- bluetooth kulaklık önerisi
- ikko active buds
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X