Merhabalar.Bir adsl kullanicisi olarak mevcut olan statik ip imle apachi2 triad i mevcut olan statip ip imle iliskilendirmek istiyorum.Yani explorer a ip im girilerek php sayfama ulasilmasini istiyorum.Modemin markasi Aztech DSL 305EU.Nasil ayarlar yapmaliyim ki istedigim sonuca ulasabiliyim.Tesekkurler...
standart olarak ip ye tıklandığından modem admin paneline girersin port ayarlarından modem portunu değişirsen otomatik olarak apache algılanır ve php uzantılı siten açılır...
bu modem port u deısmek nasıl oluyor işte oraları çözemedim.Dedigin gibi ip mi yazdığımda explorer a direk modemin route ayar sayfasına giriyor.Tam olarak ne yapmam gerekiyor nasıl o port u deişirim vs. bunu açıklarsan sevinirim
Hadi beyler yardiminizi bekliyorum bilenlerden pls..
apache klasöründe conf> httpd.conf dosyasını aç ve 80 olan herşei 8080 ile değiştir.Böylece 80 olan web portu apacheye yönlenir.modem portuda ip:8080 olur.değiştirmeyi elle yap sakın bul & değiştiri kullanma fazla olmaması lazım zaten...
Solediklerinin hepsini yaptim.Fakat explorer dan kendi ip mi girdigimde http://8x.xx.2xx.xx/doc/index.htm aciliyor buda ztn modemin route sayfasi yani basa donduk: ((
aynı modem bendede var umarım sorun cıkarmaz
quote:
Orijinalinden alıntı: ReiSeM
aynı modem bendede var umarım sorun cıkarmaz
vallahi yaparda anlatirsan cok sevinirim bayadir ugrasiyorum cozemedim gitti...
arkadaşım ben böyle bir sistemi şirkette kurdum ve çalıştırmayı başardım. siteyi explorer dan erişmek için ayrıca bi programla apache nin conf dosyasını ayarlamak lazım. ApacheConf isminde bi program var. bi server tanımlıyon ve apache nin conf dosyasıyla apache.exe yi hedef gösteriyon programın girşinde sihirbazdan. sonra virtual host ekliyorsun sen programı çek siteyi de biraz incele orada animasyon şeklinde sistemi nasıl yapacağın anlatıyor. bu işlemlerden sonra site düzgün çalışır ama alan adının dns lerini senin sabit ip ne yönlendirmen gerekiyor. benim vaktim olursa bir belge hazırlayacağım resimli. onu da gönderirim
iyi çalışmalar
tmm ben biraz inceleyim arastiriyim uygulamaya calisiyim.olurya bos zamanina denk gelir bide ole bi calismani gorursem sevinirim tesekkurler.
Apacheconf u cekip crackledim buseferde hatalar werior program... Exe sine basiosun bellek okunamadi vs tarzi : ((
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme