Şimdi Ara

Apad le dukkanımı izleyebilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar apad veya alternetif tabletlerle dukkanimdaki kemaralara bağlanabilirmiyim.

• Samsung Galaxy Tab (adını yanlış hatırlamıyorsam) bu mümkün olabilir, iPad şu an için mobile Viewer desteği sunmuyor safari üstünden. Belki 3.parit uygulamalarla olabilir. iPhone da bu destek mevcut safariden DVR cihazınıza bağlanıp izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 27 Kasım 2010; 13:37:58 >
  • DvrMobile adlı uygulama ile dukkanimdaki kameralara rahatça erişebiliyorum. İstediğin kamerayı seçip tam ekran izleyebiliyorsun.
    Ama burada olay telefonla pek alakalı değil. İş kameraların olduğu mekandaki kayıt cihazında bitiyor. O cihazın desteklemesi lazım. Benim cihaz spy dvr diye bir marka. Kayit cihazi ethernet ile internet ağına bağlanıyor. Adsl modemden gerekli port yönlendirmelerini yapman gerekiyor. Ve tabikide cihaz üzerindede şifre ayarlarını.

Cihaz desteklediği sürece kurulum yapmak 2 dk'lık iş.
  • evet dvr cihazınızın desteklemesi gerek maalesef...balitech kullanıyorum ben ve izliyorum...aplayer diye programı var iphonede...sizin kameranız dvr amı bağplı,veya ip kameramı önemli..
  • Arkadaşlar işyerindeki kameralara bende bağlanamıyorum (iphone4 ile) DVR cihazın markasını bilmiyorum maalesef.iRa pro felan onuda denedim ama olmadı.Bilgisayardan NetPlayer adlı program ile sadece ip adresini yazıp bağlanıyorum oysa bu programlarda binbir türlü bilgi gerekiyor.İşin içinden çıkamadım açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.
    Arkadaşlar işyerindeki kameralara bende bağlanamıyorum (iphone4 ile) DVR cihazın markasını bilmiyorum maalesef.iRa pro felan onuda denedim ama olmadı.Bilgisayardan NetPlayer adlı program ile sadece ip adresini yazıp bağlanıyorum oysa bu programlarda binbir türlü bilgi gerekiyor.İşin içinden çıkamadım açıkcası.

Jailbreak var diye gidip 900$ lık programı kullanmanıza ne gerek var. App Store'da Dvrmobile diye ücretsiz bir uygulama var. Bu uygulamayla bağlanmak çok kolay. Gerekli bilgiler dvr cihazının ip'si ve portu
    192.168.2.53:6802 bunun gibi
    Kullanıcı adı Örneğin ADMIN0
    Şifre Örneğin 111111
  • Peki apaddeki hattan bağlanıp 3g falan filan mümkünmüdür acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.
    Arkadaşlar işyerindeki kameralara bende bağlanamıyorum (iphone4 ile) DVR cihazın markasını bilmiyorum maalesef.iRa pro felan onuda denedim ama olmadı.Bilgisayardan NetPlayer adlı program ile sadece ip adresini yazıp bağlanıyorum oysa bu programlarda binbir türlü bilgi gerekiyor.İşin içinden çıkamadım açıkcası.

Jailbreak var diye gidip 900$ lık programı kullanmanıza ne gerek var. App Store'da Dvrmobile diye ücretsiz bir uygulama var. Bu uygulamayla bağlanmak çok kolay. Gerekli bilgiler dvr cihazının ip'si ve portu
    192.168.2.53:6802 bunun gibi
    Kullanıcı adı Örneğin ADMIN0
    Şifre Örneğin 111111

Peki teşekkür ederim Portu öğrenip en kısa sürede deneyeceğim.

• apad nedir? ipad olmasın o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eL1te

apad nedir? ipad olmasın o?

pardon

bir sorum daha olacak DvrMobile uygulamasıyla iphone 4 le izleyebilirmiyim dükkanımı (cepnet üzerinden) ??
  • yok ben izleyemiyorum balitech cihazdan var mo ona göre dvr programı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.