Şimdi Ara

Apandisit mi nolur yardım edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: er12345

Bulantı kusma ya da başka bir şey var mıydı

Alıntıları Göster
    kusma yoktu ama fazla ağri bulantı yapıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

kusma yoktu ama fazla ağri bulantı yapıyordu

Alıntıları Göster
    Benim 10 gündür sağ tarafta ağrılar apandisit olabilir mi sizce yaşamışsınız sonuçta

• er12345 E kullanıcısına yanıt
    Yumurtalıklarda kist. Onlar patlamış. Genel olarak kadınlarda görülebiliyormuş. Ameliyatlık bir durum yok sadece kadın doğuma muayene olmanız gerekiyor demişlerdi. İlk olarak idrar, kan tahlili, sonrasında ultrason kapalı olduğu için tomografi ve röntgen. Bizde o gün olmuştu sadece sancı daha da olmadı.

• quote:

Benim 10 gündür sağ tarafta ağrılar apandisit olabilir mi sizce yaşamışsınız sonuçta

Alıntıları Göster
    Eğer ağır egzersiz yapmadıysanız yere yüzüstü düşmediyseniz. ona rağmen bazen hafifleyen ama hiç durmayan bir ağrı varsa apandist olma ihtimali yüksek
    acile gidin apandist patlarsa çok ağır hastanelik olursunuz.
    P.S: bende ağrıların başlamasından 2hafta sonra gittim hastaneye hep küçümsedim başka birşeydir düşündüm daha fazla beklesem patlıcaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 27 Mayıs 2020; 9:35:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Yumurtalıklarda kist. Onlar patlamış. Genel olarak kadınlarda görülebiliyormuş. Ameliyatlık bir durum yok sadece kadın doğuma muayene olmanız gerekiyor demişlerdi. İlk olarak idrar, kan tahlili, sonrasında ultrason kapalı olduğu için tomografi ve röntgen. Bizde o gün olmuştu sadece sancı daha da olmadı.
    Geçmiş olsun ilaç vs kullandı mı ne yapıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Eğer ağır egzersiz yapmadıysanız yere yüzüstü düşmediyseniz. ona rağmen bazen hafifleyen ama hiç durmayan bir ağrı varsa apandist olma ihtimali yüksek
    acile gidin apandist patlarsa çok ağır hastanelik olursunuz.
    P.S: bende ağrıların başlamasından 2hafta sonra gittim hastaneye hep küçümsedim başka birşeydir düşündüm daha fazla beklesem patlıcaktı

Alıntıları Göster
    İlk ağrıdığında gittim eliyle muayene etti eliyle bastırıp çekince ağrım olmamıştı diye ultoroson çekilmedi ondan sonra geçti tekrar başladı

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    eşinizde over kisti çıkmıştır büyük ihtimal,arkadaşın overleri yoktur galiba
  • Geçen yıl temmuz ayında bende de aynı rahatsızlık başladı, denizde yüzüyordum hava da rüzgarlıydı ben üşüdüğüm için oldu diye düşündüm sonra ağrı git gide siddetlendi ayakta duramayacak hale gelince hastaneye gitmeye karar verdim. Doktor karnıma kuvvetlice bastırınca ağrıdan öleceğim sandım, sonra röntken, kan, tomağrafi derken apandis iltihaplanıp şişmiş, yaklaşık 1 saatlik bir ameliyatla aldılar, karnımda 3 delik açtılar kapalı ameliyat oldum. 10 gün sonrada dikişleri aldırdım ilk bir iki gün hafif ağrı oldu ama sonrasında bisiklet bile sürdüm.
  • Geçmiş olsun. Bana da bi gün ağrı geldi durduk yere . İşte parmaklarımın üzerinde durdum vs nette yazılan şeyleri yaptım. Sonra apandisit şüphesi arttı. Gecenin 3 ünde hastane gittim . İşte ultrason vs çektiler tipik muayene etti . Tabi bi şey yok ama son olarak ilaçlı tomografi çekelim dedi . En sonunda orda apandisit olduğum çıktı. Ağrım arşı alaya ulaşmadan Ertesi gün ameliyat oldum . Umarım sen değilsindşr

• quote:

Orijinalden alıntı: TC_Komando_05

Geçen yıl temmuz ayında bende de aynı rahatsızlık başladı, denizde yüzüyordum hava da rüzgarlıydı ben üşüdüğüm için oldu diye düşündüm sonra ağrı git gide siddetlendi ayakta duramayacak hale gelince hastaneye gitmeye karar verdim. Doktor karnıma kuvvetlice bastırınca ağrıdan öleceğim sandım, sonra röntken, kan, tomağrafi derken apandis iltihaplanıp şişmiş, yaklaşık 1 saatlik bir ameliyatla aldılar, karnımda 3 delik açtılar kapalı ameliyat oldum. 10 gün sonrada dikişleri aldırdım ilk bir iki gün hafif ağrı oldu ama sonrasında bisiklet bile sürdüm.
    Ben 10 gün öncee gittim aynı benimde karnıma bastırdı ama şiddetli bir ağrı olmadı bende Şuan yine aynı bölge ağrıyor ama geçmiş olsun bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilisimci1903

Geçmiş olsun. Bana da bi gün ağrı geldi durduk yere . İşte parmaklarımın üzerinde durdum vs nette yazılan şeyleri yaptım. Sonra apandisit şüphesi arttı. Gecenin 3 ünde hastane gittim . İşte ultrason vs çektiler tipik muayene etti . Tabi bi şey yok ama son olarak ilaçlı tomografi çekelim dedi . En sonunda orda apandisit olduğum çıktı. Ağrım arşı alaya ulaşmadan Ertesi gün ameliyat oldum . Umarım sen değilsindşr
    Doktor muayene ettiğinde ağrınız oldu mu, ya da ultrasonda nasıl çıkmadı

• Gaz sancısı gibi ise bulantı kusma halsizlik varsa muhtemelen apandisit.

erkenden doktora gitmeye çalış. apandisit ameliyatı korkulacak bir ameliyat değil.

Geçmiş olsun.
  • Birkaç sene önce bende de oldu. Karnımın sağ tarafı ağrıyordu ve asla geçmiyordu. Acaip şiddetli bir ağrı. 3-4 gün böyle geçti. İlk doktora gittiğimde apandisit olduğunu anlamadı ve penisilin yazdı. Ama şüphelendik ve ilacı kullanmadan başka bir doktora tekrar randevu aldık. Apandisit olduğunu söyledi ve hemen 1 saat sonra ameliyata aldı. Apandisit yayılmaya başlamıştı başka organlara. O yüzden hemen doktora gidin, ertelemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

Birkaç sene önce bende de oldu. Karnımın sağ tarafı ağrıyordu ve asla geçmiyordu. Acaip şiddetli bir ağrı. 3-4 gün böyle geçti. İlk doktora gittiğimde apandisit olduğunu anlamadı ve penisilin yazdı. Ama şüphelendik ve ilacı kullanmadan başka bir doktora tekrar randevu aldık. Apandisit olduğunu söyledi ve hemen 1 saat sonra ameliyata aldı. Apandisit yayılmaya başlamıştı başka organlara. O yüzden hemen doktora gidin, ertelemeyin.
    Benim yaklaşık 20gündür böyle

• quote:

Benim yaklaşık 20gündür böyle

Alıntıları Göster
    Daha fazla beklemeyin işte belki apandisit değildir belki de öyledir ama kendi kendine geçmesini beklemeyin ya acile gidin ya da en yakın tarihe randevu alın.
  • er12345 E kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Kendi kadın-doğum doktorumuza da göründü, baktı tahlillere önemli birşey değil dedi. Hormon tedavisi uygulayacak, aynı zamanda şu doğum kontrol hapı olan ilaçlar. Daha başlamadı ama adetten sonra başlaması gerekiyormuş galiba. Öyle birşeyler demişti eşim.
  • Sheva24 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam. Doktor olmadığım için konuya hakim değilim ben de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.