İhtiyaç Nedeniyle Kiracının Tahliye Davası
Merhabalar . Kiracıyım aynı zamanda kirada dairem var . Ev sahibi kirada oturduğum daireyi satıyor , satmak üzere hatta. Burada çok fazla dayanamıcam. Yoksa kanlı bıçaklı olacağız. Mecbur çıkmak durumundayım . Kiracıma çıkması gerektiğini hem sözel hem noter yoluyla sözleşmenin bitiş tarihinden 5-6 ay önce bildirdim . Sözleşmenin yenilenmeyeceğini en geç sözleşme tarihinde çıkmasını gerektiğini bildirdim . Kendisi çıkmayacağını söyledi Sorum gruptaki avukat arkadaşlarıma veya hukuk okuyan değerli arkadaşlara . Adam diyelim ki çıkmadı , gereksinim nedeniyle tahliye davası açacağım . Bu dava ne kadar sürer ? En kısa sürede nasıl çıkarabilirim pisleşmeden.
İhtiyaç Nedeniyle Kiracının Tahliyesi Davası
Merhabalar . Kiracıyım aynı zamanda kirada dairem var . Ev sahibi kirada oturduğum daireyi satıyor , satmak üzere hatta. Burada çok fazla dayanamıcam. Yoksa kanlı bıçaklı olacağız. Mecbur çıkmak durumundayım . Kiracıma çıkması gerektiğini hem sözel hem noter yoluyla sözleşmenin bitiş tarihinden 5-6 ay önce bildirdim . Sözleşmenin yenilenmeyeceğini en geç sözleşme tarihinde çıkmasını gerektiğini bildirdim . Kendisi çıkmayacağını söyledi Sorum gruptaki avukat arkadaşlarıma veya hukuk okuyan değerli arkadaşlara . Adam diyelim ki çıkmadı , gereksinim nedeniyle tahliye davası açacağım . Bu dava ne kadar sürer ? En kısa sürede nasıl çıkarabilirim pisleşmeden.
Merhaba arkadaşlar. Kendi imalatımız olan bazı ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Ürünler istenilen renkte ve ebatta yapılabilir. Fiyatlarına ona göre değişebilir . Bir kaç görsel atacağım . Eğer beğendiğiniz bir model olursa sizlere seve seve yardımcı olmak isteriz. Yerimiz İstanbul çekmeköyde.
Maske Siparişi Gelmeyenler
|
Yüzbinliraya Araç Bulamıyorum
|
ALTINI NEREDE BOZDURMALIYIM
|
ARÇELİK DERİN DONDURUCU ÇOK SESLİ ÇALIŞIYOR
|
YENİ KONUT ALANLAR VE ALACAKLAR TOPLULUĞU
|
SAMİMİ BİR DİNDAR ATATÜRK - ADNAN OKTAR
VODAFONE PARK İLE BİRLİKTE BEŞİKTAŞ TRİBÜNÜNÜN YOK OLMASI
|
Meslek: Hizmet
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.986
İkinci El Bölümü Mesajları: 136
Konularının görüntülenme sayısı: 68.394 (Bu ay: 1.010)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.339 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar