Şimdi Ara

ARÇELİK DERİN DONDURUCU ÇOK SESLİ ÇALIŞIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Yaşadığım sıkıntıyı sizlerle paylaşıyorum . Sizlerde yaşamayın fikir Sahibi olun diye.

Kurban Bayramından birkaç gün önce Sultanbeyli Kumrular Arçelik mağazasından Joker 2315 a+ derin dondurucusunu aldım. Alırken satıcı bayana, evimin küçük olduğunu ve yatak odasına koyacağımı bu sebeple sessiz ise alacağımı belirttim. O da bana çok sessiz olduğunu ve kendisinin de yatak odasında kullandığını belirtti. Ve bana aldırdı. Ürün kurulduktan sonra inanılmaz bir motor sesi, su sesi gibi de gaz akış sesi vardı. Tabiri caizde 20 yıllık buzdolabı gibi çalışıyor. Hemen ertesi günü aradım servisi. Yoğun olduğunu bayramdan sonra geleceğini belirtti. Bende 15 gün tatile çıkacağım için geliş günüme randevu aldım. Servis geldi bu ürünün sesli olduğunu, motorunun böyle çalıştığını yatak odasında çok sesli olacağını söyledi. Yapabilecek bir şeyi olmadığını bayi ile iletişime geçmemi söyledi. Aldığım bayiyi aradım ,satıcı kadın yapabileceği bir şeyi olmadığını izah etti. Bana sessiz diye sattınız dedim. O kadar ses olur dedi. Bir çözüm sunmadı. Yani her şey kandırıp satana kadarmış. Hem bayiden hem de üründen son derece şikayetçiyim. Bir daha Arçelik mi? Ona da tövbe.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arçelik Derin Dondurucu Çok Sesli Çalışıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Arçelik derin dondurucuların çok sesli çalışması, can sıkıcı ve rahatsız edici bir durum olabilir. Bu seslerin nedenleri farklılık gösterebilir ve çözümleri de buna göre değişir.

Arçelik Derin Dondurucunun Ses Yapmasının Nedenleri

Motorundan Ses Gelmesi: Derin dondurucuların en yaygın ses kaynaklarından biri motordur. Motor arızalıysa veya düzgün çalışmıyorsa, yüksek sesler çıkarabilir.

Su Sesi Gelmesi: Derin dondurucudan su sesi gelmesi, defrost sisteminde bir sorun olduğunu gösterebilir. Buzların erimesiyle oluşan su, cihazın içinde akabilir ve ses çıkarabilir.

Montaj Problemleri: Derin dondurucu düzgün monte edilmemişse, çalışırken titreşimlere ve gürültülere neden olabilir.

Motor Sorunları: Motor sorunları için yetkili bir teknisyene başvurmalısın. Motorun onarılması veya değiştirilmesi gerekebilir.

Defrost Sistemi Sorunları: Defrost sistemindeki sorunlar için de yetkili bir servis çağırmak gerekir. Sistem temizlenebilir veya onarılabilir.

Montaj Sorunları: Derin dondurucunun montajını kontrol et. Düzgün bir şekilde konumlandırılmamışsa, düz bir zemine yerleştir veya altına dengeleyici ayaklar tak.

Diğer İpuçları

• Derin dondurucunun etrafında yeterli boşluk olduğundan emin ol.
    • Derin dondurucuyu aşırı doldurma.
    • Düzenli olarak buz çözme yap.
    • Gerekirse, derin dondurucunun ayaklarına titreşim önleyici pedler yerleştir.

Bu çözümler, Arçelik derin dondurucunun aşırı sesli çalışmasını gidermeye yardımcı olabilir. Sorun devam ederse, yetkili bir servis sağlayıcısıyla iletişime geçmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şu satıcıların evimde kullanıyorum lafına inanmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz anlamıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.