Arkadaşlar Altus bir derin dondurucu aldım, dün kurdular. Dünden beri en sağdaki ışık yanıyor. Bu ışığın sönmesi gerekmez mi bilen var mı ne yapmak lazım |
Derin doncurucu hızlı soğutma sürekli çalışıyor
-
-
Yarina kadar bekle gecmezse sıkıntı vardir ama ilk kurulumda bir sure yanması normal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam peki vakum da yapmıyor hiç o da normal gelmedi. kapattığım gibi açılıyor. var bi sıkıntı gibi
-
Hocam belli bazi sorularin cevabi onemliquote:
Orijinalden alıntı: farrurihocam peki vakum da yapmıyor hiç o da normal gelmedi. kapattığım gibi açılıyor. var bi sıkıntı gibi
Bir kere getirir getirmez calistirdilar mi? Cunku hemen calistirilmasi dogru degil. Kitapcikta belirtilen saat kadar fise takmadan beklemesi lazim. Ayrica taktiktan sonra da icine hicbir sey koymadan 24 saat kadar calismasi lazim ki kendine gelsin. Simdk ikinci soru doguyor. 24 saat bos calistirdiniz mi? Yoksa ici suan dolu mu? Cunku yeteri kadar soguk olmazsa da vakum problemi olusabilir. Yeteri kadar soguk olmazsa hizli sogutma da surekli aktif olabilir vs vs.
Geldikten sonra 2 3 saat kadar bekledi sonra servis gelip fişe taktı çalıştığını gördü. Ben sonra yerine yerleştirmek için fişten çıkardım yine bi 5 6 saat beklemiştir yerine koy et derken. Ama 24 saat boş çalışmadı. Soğuyup kırmızı ışık sönünce içine bişeyler koyduk. Soğutmada bi sıkıntı gözükmüyor içindeki herşey donuk şu an. Kenarları baya kar yaptı şimdiden. Dediğin gibi bi çalışsın bakalım pazartesiye kadar kendine gelmezse göstercem servise.
-
Kapaktaki lastik de böyle. Herşey gözüme mi batıyo bilmiyorum bu da tuhaf geliyo sanki az kalın olacak gibi şurası
-
Fitilde buzlanma varsa temizleyin hocam daha da vakum yapmiyorsa pzt servisi arayin.quote:
Orijinalden alıntı: farruriKapaktaki lastik de böyle. Herşey gözüme mi batıyo bilmiyorum bu da tuhaf geliyo sanki az kalın olacak gibi şurası
Fitilde buzlanma olmadı şimdilik ama vakum sıfır ya azıcık bile çekmiyor ilginç
-
Hocam internetten mi aldin magazadan mi aldinquote:
Orijinalden alıntı: farruriFitilde buzlanma olmadı şimdilik ama vakum sıfır ya azıcık bile çekmiyor ilginç
Mediamarkt'tan aldım online
-
Sorun varsa hic ugrasma iade et bence hocam. Begenmedim de gec. Ugur al yerinequote:
Orijinalden alıntı: farruriMediamarkt'tan aldım online
Pazartesiye kadar toparlamazsa bi baktırcam hocam en olmadı dediğin gibi yaparız sağolasın
-
Sandık dondurucuda hava sirkülasyonu olmadığı için içine sıcak hava girmez dolayısıyla vakum oluşmaz 1.
O turuncu ışık aynı zamanda hızlı dondurma düğmesi, basıp kapatmadığınız sürece 50 saat boyunca açık kalır 2.
Yeni bir icat var adı da Kullanma kılavuzu 3.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 13 Ekim 2024; 5:57:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk dediğiniz doğru onu öyle düşünmemiştim. Ama turuncu ışık bi düğme değil. Kılavuzu 3 kere falan hatim ettim nasıl kapatılır anlaşılır bişey demiyor. Maxa alınca aktif olur maxtan çekince kapanır diyor. 50 saatle ilgili bişey de yok bu standart bi süre mi bütün dondurucular için?
Standardı öyledir. Sırayla yeşil çalışma kırmızı alarm(yüksek sıcaklık) sarı hızlı dondurmadır, ışık aynı zamanda düğme değil ise çevirmeli ayar düğmesi en sona geldiğinde hızlı dondurma devreye girer.
Yani bi kez hızlı dondurmayı aktifleştirdik mi 50 saat beklemek gerekiyor kapatmanın başka yolu yok benim anladığım
Hayır siz devreden çıkarmazsanız 50 saat süresi vardır. 50 saat dolmadan kendiniz de kapatabilirsiniz
İşte hocam sorunum da oydu onu bulamadım devreden çıkmıyor
Dedex55 Easy Tabii Ki DeyoutubeDerin dondurucularda bulunan ikaz lambaları ile ilgili önemli bilgiler verdiğim ve soğutucu ayarının nasıl yapıldığını anlattığım videomla sizlerleyim. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. Şoklama fonksiyonu ile ilgili videom https://youtu.be/Rpmem3Ohtew #dondurucu #kullanımı #keşfet #bilgi #pratikbilgi #anlatıyorumhttps://www.youtube.com/watch?si=HiibQq-JDjYLn_ra&v=4E6xUhnAZ9A&feature=youtu.be
-
Arkadaşlar cihanı çözdüm galiba. kompresör ne zaman çalışsa sarı ışık yanıyor kompresör durunca ışık sönüyor. ilk iki gün soğuturken ful çalıştığı için sönmüyordu. şimdi normale döndü arada çalışıyor arada duruyor. max'a alınca ful çalışıyor. sıkıntı yok cihazda. fitil de sahibinden'deki ilanlarda benzer modelleri aratıp baktım hepsinde aynıymış. ürün görseli yanıltıcı olmuş. cihaz güzel almak isteyene öneririm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X