Evet değerli arkadaşlar . Konut kredisi oranlarının 0.99 a düşmesi ile birlikte emlak sektörü bi nebze olsa hareketlenecektir . Bende konut almayı düşünüyorum . Aramızda yakın zamanda konut alan var ise ve yakında konut alacak arkadaşlarım aldıklarını konutun özelliklerini, muhitin ve fiyatını belirtebilir mi ? Alacaklar için ve diğerleri için fikir olur .
ev alacaksanız bankaların sattığı hacizli evlerden alın. daha uygun fiyatlı
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08
ev alacaksanız bankaların sattığı hacizli evlerden alın. daha uygun fiyatlı
Nerden bulabiliriz hacizli evleri hocam
quote:
Orijinalden alıntı: blasko77
Nerden bulabiliriz hacizli evleri hocam
Alıntıları Göster
sahibinden com sa satılık konutlara gir orada bankadan diye şeçenek var oradan bakabilirsin. dur linkini de vereyim
Evet böyle bi seçenekte var ancak her muhitte olmuyor. Teşekkürler bilgilendirme için hocan
quote:
Orijinalden alıntı: Bilisimci1903
Evet böyle bi seçenekte var ancak her muhitte olmuyor. Teşekkürler bilgilendirme için hocan
valla benim ustalık konusunda yeteneğim olsa. lokasyonu iyi eski evleri satın alıp tadilat yapıp 20-30 bintl karla satardım. kadınlar bir evde mutfağa ve banyoya çok önem veriyor. mutfağı genişlet,güzel görünsün yeterli. evin öteki odaları sıradan da olsa önemli değil.
faizler düşünce ev sahipleri fiyata otomatik zam yaptı zaten. bir manası kalmadı faiz düşmesinin
geçen yıl 130a aldığım evi 120ye satamıyorum. faiz den 21bin tl zararım var. açılsın artık şu piyasa
quote:
Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper
geçen yıl 130a aldığım evi 120ye satamıyorum. faiz den 21bin tl zararım var. açılsın artık şu piyasa
Nerde Hocam senin ev
Bu konu ile ilgili guncel ve cok büyük bir topigimiz var zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: skayacik
Bu konu ile ilgili guncel ve cok büyük bir topigimiz var zaten..
Neymiş o
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme