|
APANDİSİT MİYİM (2. sayfa)
-
-
Ateist miyim diye okudum
Geçmiş olsun hocacım -
Sağ olun hepiniz -
Hocam bu arada papatya çayı içtim ağrım %60 azaldı -
Ağrın göbek çevresinden başlayıp sağ alt tarafa yayılıyor mu dikkat et
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apandisit sağ altta olur, ve kesilmeyen bir ağrısı var. Benim bir ay önce patladı, 1 hafta sürdü ağrı sonra direkt ameliyat. Sağ altta değilse apandisit değildir ama başka bir şey olma ihtimali var, ağrı devam ederse acile git.
-
hocam yanlış bilgi veriyorsunuz apandisitin erken evresinde ağrı sağ altta olmaz. önce karın çevresinde yaygın olur ilerleyince sağ alt tarafa lokalize oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: RodinApandisit sağ altta olur, ve kesilmeyen bir ağrısı var. Benim bir ay önce patladı, 1 hafta sürdü ağrı sonra direkt ameliyat. Sağ altta değilse apandisit değildir ama başka bir şey olma ihtimali var, ağrı devam ederse acile git.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi
hocam yanlış bilgi veriyorsunuz apandisitin erken evresinde ağrı sağ altta olmaz. önce karın çevresinde yaygın olur ilerleyince sağ alt tarafa lokalize oluyor.
Alıntıları GösterBen yaşadığımı söylüyorum, ben sadece sağ altta hissettim ağrıyı.
-
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın benim bugün ağrı azaldı artmadı neredeyse bitti sizde patladıktan sonra nasıl oldu arttı mı azaldı mı -
Sadece mide ağrısı varsa kalp krizi bile olabilir ucu çok açık. Doktora git en iyisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: D.Strange
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın benim bugün ağrı azaldı artmadı neredeyse bitti sizde patladıktan sonra nasıl oldu arttı mı azaldı mıEvet patladıktan sonra nispeten bir rahatlama oluyormuş. Burda önemli nokta ağrıyan bölgeye el ile bastırmak. El ile bastırıldığında o bölge ağrıyorsa ve sertleşmişse sıkıntı vardır.
-
Başka belirtiler nelerdir acaba? -
quote:
Başka belirtiler nelerdir acaba?Baş dönmesi, mide bulantısı gibi belirtileri var ama bende hiç biri olmadı sadece ağrı vardı, yani ne olacağı belli olmuyor, biz de uzman değiliz sonuçta bu işler tehlikeli işler, doktora görünmek en iyisi.
-
Hocam sizinki patladıktan kaç gün sonra aldılar ben bugün gitmeyi düşünüyorum ama gidemezsem araya haftasonu girecek sorun olur mu -
quote:
Hocam sizinki patladıktan kaç gün sonra aldılar ben bugün gitmeyi düşünüyorum ama gidemezsem araya haftasonu girecek sorun olur muBenim sanırım 3 gün gecikti, ama haftasonu da gidebilirsin acile. ben pazar günü gidip ameliyata alınmıştım.
-
ben apandisit olduğum zaman sürekli kusuyordum hocam. bi doktora görün derim
-
Hiç kusmadım -
Hocam 3. Gün bugün hiç ağrım yok kusma yok öyle dokunduğum an ağrımıyor çok çok bastırıp çekince ağrıyor pazartesi gitmeyi düşünüyorum -
Babam salı günü gecesi karın ağrısı nedeniyle hastaneye gitti. Apandisit iltihabı nedeniyle hemen ameliyata aldılar. Ameliyat öncesi sürekli kusuyordu ve acıdan kıvranıyordu. Normalde kolay bir ameliyat ama gecikirse ameliyatın zorluğu da artıyor. Babamın da ameliyat yarım saat sürdü ama şu an hala rahat yürüyemiyor. Bence hala emin değilsen acile git tomografi çeksinler çünkü eğer öyle bir şey varsa apandisit için erken teşhis önemli. Değilse de için rahat olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X