Şimdi Ara

Apandist hastalığı neden oluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
17.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: AppendiX

• quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Zaman yoktu ki. Tahliller elinde uçarak geldi doktor. Acil ameliyat dedi. Patlamış apandisitim zehirlemeye başlamıştı. Az daha gidiyordum öbür tarafa.

bi an ben nezmn buraya mesaj attım diye dusundum aynen bende de öyle oldu hele o burnundan sokulan hortum yokmu kadın onu bırcekıor mıdenden gelırken onu hıssetmek kadar kotu bırsey olamaz
  • beyler saçmalamayın.. ben bir apandistsizim. çünkü zamanında apandistim alındı patlamasına ramak kala.. apandist alındıktan sora gazlı bez içinde getirdiler.. içinde hiç bi çekirdek felan yoktu sizin söylediğiniz gibi tıkıyosa eğer.. yani çekirdekler apandisi tıkıyo felan bence hikaye..
  • Ya ben birkaç sitede okudum ondan merak ettim, büyük oranda apandistin nedeni çekirdek vs. maddelerin tıkamasıymış
  • Patlarsa öldün.
  • konudışında bu tip konuları görmek çok güzel
  • Patlarsa ölür fln deyip gaza getirmeyin zaten apandist olursan acayip bir ağrı oluor ,öyle böyle değil hemen hastaneye gidersen sorunsuz bir şekilde ameliyatı geçirirsin ortl. 4 gün fln hastenede kalıyorsun çok güzel günlerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 13 Haziran 2009; 0:04:23 >
  • Yani apandis olurum şimdi öylemi

Allah korusun
  • ben oldum ameliyat

ilk olarak ağrı oluyor halsizlik duyarsızlık ağızda tat alamama vs.vs.vs.

sağ boşluk altı kasık bölgesinin üstünde olur ağrı ve bastırınca ağrı şiddetlenir

benimkinin sebebi neydi fazla ve sağlıksız yemek yemek

bir hafta boyunca gündüz 2 lik beylirli pide 2 kola akşam ızgara tavuk tatlı kola

ve sonuç..

o yüzden bol bol su için bol bol meyve sebze tüketin ağır yüyecekleri doyumluk değil tatımlık tüketin düzenli bir yemek saati olsun vs.vs.

ameliyatı kısa 15-20 dk. sürüyor ama uyandığında o inanılmaz bel ağrısı off ki ne offf

karpuz cekirdeğinden kiraz cekirdeğinden olmaz bu iş kuru ve düzensiz sağlıksız beslenme temelini atar bu hastalığın

• Ya bu sitelere bakılmayacak, biryerde diyor %90 bu hastalığın nedeni apandist de çekirdek kaçması
  • Bir hikaye vardı Ömer Seyfettin'in. Onu okursan anlarsın. :D Orada da erik çekirdeği mi kiraz çekirdeği mi ne yutuyor adam, hasta olacağım felan diyor, sonra bakıyor doktoru çekirdeği de yiyor. Sonra rahatlıyor. Psikolojik yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reKLizMa

Bir hikaye vardı Ömer Seyfettin'in. Onu okursan anlarsın. :D Orada da erik çekirdeği mi kiraz çekirdeği mi ne yutuyor adam, hasta olacağım felan diyor, sonra bakıyor doktoru çekirdeği de yiyor. Sonra rahatlıyor. Psikolojik yani.

=)
  • 5 gün oldu Allaha şükür birşey olmadı, bundan sonrada olmaz inşAllah
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

5 gün oldu Allaha şükür birşey olmadı, bundan sonrada olmaz inşAllah

bişey olmaz merak etme kör bağırsağın bişeyden dolayı tıkanıp ihtihaplanmasıyla olur kolay kolay olmaz merak etme
  • BİR ÇOK ARKADAŞIM , SİZE SESLENİYORUM.
    ÜÇ KURUŞLUK BİLGİLERLE ARKADAŞIN SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYORSUNUZ.

ÇOĞU MEYVENİN ÇEKİRDEKLERİ MİDEDE ERİMEZ.HİÇ İNCELEMEDİNİZ Mİ ŞEYİNİZİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 17 Haziran 2009; 22:22:08 >
  • Midede erimez herhalde kiraz çekirdeği
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.