Şimdi Ara

Apartman önüne park kavgası ( Şikayet şekli öğrenildi ) ( Şikayet Sonucu Zabıta geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
4
Favori
79.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam bu işin gündüzü gecesi yok apartman önü 7 / 24 belediyeye aittir apartmanlar yapılırken arsaların yol terkleri yapılır ve belediyeye devrolur yani kamu malıdır isteyen istediği saatte koyar kanun kural bunu söylüyor. İşin etik kısmından bahseden arkadaşlar oldu da büyük şehirlerde her apartmanda 10 15 araba var cephe 3 araba zor alıyor bu mantıkla işe gidip gelen adamın yer bulma şansı zaten yok bu mantıkla bütün aparman önleri emeklilerin
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    siz benim etik ten kastımi anlamamışsiniz. Şimdi siz ve ben aynı sokakta farklı binalarda oturuyoruz. Siz benden 5 dakika önce gelip benim binamin önüne bırakıyorsunuz. Bende gidip yer olmadığı için 2 sokak öteye bırakıyorum. Bence bu doğru bir davranış değil. Herkes böyle yapıyor diye olması gereken de bu değil. Etikten kastım bu. Kanunlar size her yere park hakkı verebilir. Ama sizin parkiniz bir başkasını zor duruma düşürmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Şimdi iki sokak ötedeki adam da benden ve sizden önce gelip benim evimin önüne bırakmışsa ne olacak ? Sorun şu bu takip edilebilir bir şey değil o yüzden boş bulunan yere koyulur
    bende bunu anlatmaya çalışıyorum zaten. Herkes yapıyor diye yapılanın doğru olduğu anlamına gelmez. Siz boş bulduğunuz yere bırakırsiniz ben gerçekten boş değilse bırakmam. Bu benim kişisel görüşüm herkesin katılmasını beklemem

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Üstat geçen yıl Ağustostan beri söz konusu muhitte oturuyorum toplasan 5 kere boş bulamadım apartmanımın önünü
  • Gerekli şikayeti yaptım izlenecek yolu ve olacak gelişmeleri ilk mesajda anlatmaya devam edeceğim.
  • abd yi hiç sevmem ama adamların şehirciliği helal olsun dedirttirecek cinsten
    ufak bi kasabası bile müstakil ev, geniş bahçe, kendine ait otopark, geniş yollarla dolu
    bizde nedense insanlar sıkış pıkışlığı seviyo
    bina yapıyo dipdibe, araç park ediyo sıfır.
    samimi bi toplumuz ondan heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

abd yi hiç sevmem ama adamların şehirciliği helal olsun dedirttirecek cinsten
    ufak bi kasabası bile müstakil ev, geniş bahçe, kendine ait otopark, geniş yollarla dolu
    bizde nedense insanlar sıkış pıkışlığı seviyo
    bina yapıyo dipdibe, araç park ediyo sıfır.
    samimi bi toplumuz ondan heralde

Adamlar karış karış her toprağı kullanıyor bizim gibi büyük şehre yığılıp ilçeleri terk etmiyorlar ama bunda küçük yerleşim yerlerinde alabildikleri hizmet kalitesinin de etkisi var. Burada insanlar okul kaliteli olsun hastaneye yakın olsun vs gibi sebeplerle şehirlere yığılıyor ayrıca malum ilçelerde iş olacakları da kısıtlı. Keşke ilçemizde köyümüzde aynı olanaklar olsa şahsen ben beş dakika durmam şu kargaşanın ortasında. ABD de bu olay biraz bizdekinden farklı ufacık kasabalarda hastanelerden eğitim kurumlarına tüm olanaklar üst kalite mevcut.

tabi ki.
    zaten kasabalar ilçeler abd deki gibi olsa kimse şehirlere göçmez
    fakat korkarım ki bugünleri bile arayacağız böyle giderse
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Sizin evin önünde park edebilecek yeriniz var mı? Varsa neden oraya park ediyorsunuz? neden sizin evin önü müsait değil yoksa sizin evin önüne de bir başkaları mı park ediyor? Hekes birbirinin evinin önüne mi koyuyor? O halde siz de onlarakine koyun herkes birbirininkine koysun zaten şehir hayatı zıvanadan çıkmış.

Ya hocam şu yazdığının neresinden tutsan elde kalır! Bir binanın cephesi olsa olsa 3 4 araba alır aparmanda 15 daire var her birinde bir araba bile olsa 15 araba yapar üst üste mi istifleyelim ? Hadi hepsini geçtim siz şehir dışına gittiğinizde arabanızı ağaca falan mı asıyorsunuz ? Bu mantıkla gidersek arabaları sadece iş ev arası kullanmamız lazım. Sokaklar kimsenin tapulu malı değil kim nereyi boş bulursa oraya koyar.

hahahhaha haykırdım.

Ağaca mı asıyorsunuz? sorusu efsane olmuş hocam.

• ermantpc kullanıcısına yanıt
    Hocam sorma herkes kapımın önü benim diyor herkes (ben ci)
    Yeşilköy'de 1 milyona ev var, sokaklar İSPARK. Orda şikayet etsinler de görelim :)
  • kim kimin kafasına iyi vurursa park yeri onundur burası türkiye muz cumhuriyeti yormayın kafanızı böyle şeylere. plan proje şehir plancısı yok. yaptık oldu günü birlik yaşamaya devam .
  • Ne maholar, barzolar varmış işte görüyoruz mangalda kül bırakmayan forumda bile. Plakanı ver, yok, o şekil bu şekil leş leş ağızlar.

Lan umuma açık sokak ne zaman senin malın oldu, varsa imarlı bir garajın, sadece garaj kapına Duba koyabilirsin, gerisi senin primatlığınla, barbarlığınla iligli. Orasını kırarmış da, çizermiş de.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Ne maholar, barzolar varmış işte görüyoruz mangalda kül bırakmayan forumda bile. Plakanı ver, yok, o şekil bu şekil leş leş ağızlar.

Lan umuma açık sokak ne zaman senin malın oldu, varsa imarlı bir garajın, sadece garaj kapına Duba koyabilirsin, gerisi senin primatlığınla, barbarlığınla iligli. Orasını kırarmış da, çizermiş de.

Hocam olur mu öyle şey adam Doblosuna video sistemi falan takmış kapısında görmek istiyormuş o yüzden

Aman hocam şu üyeyle buluşup falan da başınızı belaya sokmayın. Plakanızı da silin değmez.

• Aslında kanuna bakacak olursak haklısınız ama uygulamada eksikleri var. Şöyle ki adamın bugünlerde kapattığı yol 12 senedir bütün köy halkına hizmet vermekteydi. Arkadaki dolaşık olan yolun ise zamanın kullanılmamamışlığı ile ara ara çökükleri var. O yol yağmur yağdığında bayır ve toprak olduğundan kullanılamamaktadır. Bu durumda da insanlar oradan çıkamam diye kullanmak istemiyor.
    Doğru aslında kanunen hakkımız yok fakat bu durum etik de değildir. Ben ise etikliğinden bahsetmek istiyorum. Şu üç günlük dünyada pireye kızıp yorgan yakmak doğru mudur?
    Gerçi insanlar bencil dusunmeseler bu gün bu konuları tartışmazdık degil mi?
    Neyse bugünlerde muhtar arka yolu yaptıracağını söylemiş bakalım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sana sokak görüntüsünü göndersem anlayabilir misin arsanın durumunu?
    İlla yer bulamayınca böylemi yapalım

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    hocam o olmamış asansör önüne çekin onu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.