< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duma -- 16 Haziran 2020; 16:52:7 > |
Apartman yöneticisinin yolsuzluğu!! (Yeni gelişme) Edit: Fatura dökümünü asmış!

-
-
Öne çıkarırsanız, bilgi sahibi birilerinin görmesini sağlarsanız sevinirim. -
Up! -
Polise git
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu yeni yetme ya da eski yetme farketmez yönetim firmaları çok güzel dolandırmaya başladı . 3 liralık tamir işini 13 liraya yaptırıp fatura kestirip aradan payını almalar aklınızın almayacağı kadar çoğaldı , ve daha bir çok dolandırma yöntemi . En güzel yönetim apartmandan birinin yönetici olması ve yine apartmandan birinin ya da 2 kişinin onu denetlemesidir ve hesaplarında herzaman açık ve şeffaf olmasıdır . Şimdiye kadar gördüğüm tüm yönetim şirketleri bir yerden birşeyler kaçırıyordu . Söylediğiniz gibi sorgulanmak istemiyorlar engelliyorlar terslemeye çalışıyorlar . Hesap kitapta yardım isterseniz özelden yazın . Kmk , sıhhı ısıtma sıcak su yönetmeliği vs ezbere bilirim bu şekilde çok dolandırıcı şirketim foyasını ortaya çıkardım şu anda da bi tanesiyle uğraşıyorum :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adam haklı. Bir de gereksiz yere adamı rahatsız edip, bir kamyon laf söylemiş. -
Ben de rahatsızım genel gider diye 5600 lira göstermiş Bu ay. Daha önceden detay göstermiyorlardi. Şimdi de böyle saçma sapan bi genel gider kalemi var. Dernek yönetimine mi şikayet etmeli ne yapmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacasi_camurlu -- 12 Haziran 2020; 2:11:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğalgaz ortak olunca böyle sorunlar hep oluyor, şerefsizlerin bazıları ödemiyor borcunu sonra her şey karışıyor. -
Karakola gitquote:
Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücü
Polise git
Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun
Uploadım. Araştırmanız çok iyi olmuş, sorun çözülür umarım.
Adamlar gercekten 3 kagit yapiyor olabilir ancak
Adamin hakli oldugu da bir nokta var... her yonettikleri apartmandaki her oturanla bireysel olarak hesap vermeye girisirlerse isleri bitmez
Anladigim kadari ile apartmanda denetim kurulunuz var ve onlara hesap veriyorlar. Siz de once denetim kurulundan istediginiz bilgileri ve hesaplamalari isteyin ve yine onlar uzerinden gidin
Baktiniz denetleyenler ortak ise o zaman ya apartman olarak olarak onlari degistirin ve madem bu kadar sorguluyorsaniz denetmen secilmeye calisin baktiniz olmuyor yasal yola basvurun (polis bakmaz o islere)
Hocma bende downloadım.quote:
Orijinalden alıntı: YoureGodDamnRight
Uploadım. Araştırmanız çok iyi olmuş, sorun çözülür umarım. -
Merkezi sistem var sanırım
sizin doğalgaz borcunuz nasıl hesaplanıyor bana bir anlatabilir misin?
resmi kayıtlı bişi mi?
@duma ? -
Oto düzeltmiş klavyequote:
Orijinalden alıntı: Redmi K20 Pro
Hocma bende downloadım.
Alıntıları Göster
Ben manuel seviyorum kardeşim
o yüzden kendim yazdım. -
her ne kadar emin olmasam da tüketici haklarını koruma derneklerine ya da tüketici hakem heyetine ( kaymakamlıkta bulunuyordu herhalde ) bir başvurun. onlar size takip etmeniz gereken prosedürleri açıklayacaktır. ortada kesin bir dalavere var. o yüzden sonuna kadar hakkınızı arayın. gerekirse apartman bir kaç daire daha konuya dahil etmeye çalışın. Allah yardımcınız olsun. -
Bunlar nasıl paralar beyleeeeeeeeer
Kanıtlarını topla sonra tek tek tüm daireleri ziyaret et. Kanıtları göster, toplantı yapın bakalım hesap veriyorlar mı vermiyorlar mı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu yeni yetme ya da eski yetme farketmez yönetim firmaları çok güzel dolandırmaya başladı . 3 liralık tamir işini 13 liraya yaptırıp fatura kestirip aradan payını almalar aklınızın almayacağı kadar çoğaldı , ve daha bir çok dolandırma yöntemi . En güzel yönetim apartmandan birinin yönetici olması ve yine apartmandan birinin ya da 2 kişinin onu denetlemesidir ve hesaplarında herzaman açık ve şeffaf olmasıdır . Şimdiye kadar gördüğüm tüm yönetim şirketleri bir yerden birşeyler kaçırıyordu . Söylediğiniz gibi sorgulanmak istemiyorlar engelliyorlar terslemeye çalışıyorlar . Hesap kitapta yardım isterseniz özelden yazın . Kmk , sıhhı ısıtma sıcak su yönetmeliği vs ezbere bilirim bu şekilde çok dolandırıcı şirketim foyasını ortaya çıkardım şu anda da bi tanesiyle uğraşıyorum :)
|
Maliye'ye git 2020 ve geçmiş dönem Apartman Defterlerinin incelenmesini isteyin işde o zaman yönetici sizin köpeğiniz olacaktır 6 yıl önce biz öyle yaptık |
Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun |
Keşke bizim binada olsanız :D Yönetici bizi seçtiler eski yönetici 1 kuruş para artiramiyordu bütün her işi yok temizlikçi yok hidrofor tamiri asansör bakimi faturalar vb. Her 3 4 ayda bir 5 10 tl koyuyordu aidata. Hidroforcuyu 1 2 kere takıp ettikten sonra sürekli olan arızayı çözdük her 2 ayda bir içindeki suyu pompalayan plastik yırtılıyordu herif eski yoneticinin akrabasi tabi 150tlden tamir ediyordu öğrendim şimdi 10tlye iç balonunu alıp ben tamir ediyorum. Asansör firması kazıktı bakim vb pahalıydı üstüne kırmızı etiket aldık belediyeden hemen firmayı değiştik adam akıllı bakim yaptılar vb. Mavi etiket verildi. Temizlikçi de akrabasiymis tabi sonradan öğreniyoruz basiyormus parayı 100se 200 gibi onuda firmayla anlaştık yarı fiyata. Kısacası insan gerçekten insan olduğu sürece sorun morun kalmaz ortada. 2 aydir aidat falan toplamiyoruz 2 senedir 5 tl zam yaptık oda faturalardan. kapı kapı dolaşırdı eskisi veremeyeni döverdi resmen kendi çıkarı olduğundan. Normalde senede 1 yönetici değişecek dediler. Yazı astık toplantı değişim falan diye 1. Sene kimse almadı tabii siz değişmeyin diyorlar.
Kısacası bu işin din dil ırk ile hiç alakası yok. İnşallah geçirdiğimiz bu Türkiye'deki küçük bir apartmandaki değişim tüm Türkiye'de olur. ![]() |
Ben asansörcüyüm ve işim gereği site yönetimleriyle çok içli dışlıyım.Bu yöneticilik firmalarının inanılmaz vurgunlar bu yüzden açılan davalara çok şahit oldum hatta abartmıyorum işini düzgün yapan bu türde bir firma bulamazsınız bile.
Hep aynı yoldan yürüyorlar sizinkide öyle o yüzden yol yakınken paranızı heba etmeden firmalarla çalışmaktan vaz geçin |

YoureGodDamnRight demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Şerefsize bak ne demek her kat sahibine hesap vermek zorunda degıl. Sen kımsın lan? aynı sorunu ben de yaşadım bana kullandıgım elektırııgn ve suyun dokumunu vereceksın dedım. Evdekı tum eşyalar herşey aynı. İlk ay 50 tl elektırık gelıyor 2. ay 100 3. ay 120. bune mk dolardan hızlı yukselıyoruz. Tamam gonderırız dedı. gondermedı ben de faturayı vermedım. Sıkıyorsa gelsın alsın. Bunlar çete gibi. Boşta buldukları apartmana çöküyorlar. Ezdirmeyın kendınızı. Hatta residanslarda bıle kafalarına gore fıyat verıyorlar alabıldıklerınden alıyorlar ıtıraz edenlere bır yanlıslık olmus dıyıp gecıyorlar. Direk şikayet edin. Merkezi sistem bulunan yerlerde bıle rahatlıkla aynıu taktıkle para koparıyorlar mılletten. BNuna bır cozum bulunmalı. |
Hepsini yaşadım. Çok iyi özetlemişsiniz. Ayakta alkışlıyorum. Deveyi dikenmiş megerse bunu öğrendim. |
Bunlar nasıl paralar beyleeeeeeeeer
|
Benzer içerikler
- cbd yağı türkiye"de yasal mı
- 3 ne demek
- rüyalanmaktan kurtulmak
- kumbara nasıl açılır
- notere soru sormak
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- penis nakli
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X