< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
apartmana köpekli biri taşındı (2. sayfa)
-
-
Sen duymadin ama adam duymus. Bebekli aile bahceli eve gecmeli mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şansıma ağlayan bebek denk gelmiş gündüz değilde gece ağlıyor ama artık çok problem değil zira odasını değiştirdiler :)
Bebek Ağlasa da köpek havlasada aynı derece rahatsız olurum ama gidipde sağa sola şikayet etmem.
Şikayet edilse de bir şey değişmez kimse o köpeği alamaz evdende çıkartamaz. Malıma zarar vermiş gibi görüp her türlü düşmanlığı yaparım. Mesela Apartman yönetimini maliye'ye şikayet ederim geçmişe dönük defterlerin incelenmesini isterim. Aileme saçma sapan sebeplerle şikayet gelirse veya köpeğim olsa attırmaya kalkan olursa her türlü kıllığı da yaparım çekinmem.
Köpekli ailelerden uzak durun kimseye zararı yok öyle birine denk gelirsiniz ki adamın çocuğunu dövmüş öldürmüşsünüz gibi size davranırlar kalbinizi kırarlar
Eski evimde böyle bi süleymancı komşu vardı kuzenim eve misafirliğe geldi köpeğiyle adam kavga çıkardı köpek caiz değil evde beslenmez namaz kılınmaz bilmemne kapıma geldi neredeyse beni dövecek ki istese dövebilir Babam geldi ben ateistim namaz falan kılmıyorum sitir git elimde kalırsın diyip adamı yolladı böyle ruh hastaları maalesef var neymiş efendim köpeği kendi tapulu daireme almayacakmışım sen evine ayin yapamak için 40 kişiyi topla gel bana laf et, Adamı perişan ettik her toplantılarında 155'i arayıp cemaat toplantısı yapıyorlar diyip evine polis yolladık 3-4 ay sonra taşındı gitti.
-
Yönetim planında yasak varsa rahatsız etmese bile besleyemez ama yasak yoksa şikayet için hayvanın rahatsız etmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apartman yönetimlerinde ne yolsuzluklar dönüyor bir bilseniz, Yönetim falan şikayet edemez öyle bir şey de kendi yaptıkları yolsuzluklar da meydana çıkar o riski alanlar da mahkeme mahkeme sürünür cezasını çeker.
-
Csb mi hocam şu son anlattığımız cemaat olayı?
Yok gerçek adamlar köpek falan nefret ediyor bir de 30-40 kişi toplanıyordu 5 yıl önce falan oldu kapıma kadar gelip olay çıkarmasa önemli değildi ama gıcıklık yaptık
Baskıya gelemiyorum kaldı ki köpeğin onunla alakası da yok 3 kat yukarıda oturuyor :) Kuzen gelirken görmüş asansürü takip etmiş ruh hastası tutturdu günah da günah
-
Allah muhafaza hocam böyle insanlardan . Benim de yurtta odadaki bir arkadaş tatildeydi. Biz de diğer arkadaşlarla bira içmiştik. Geldiğinde odadaki çöpte bira kapaklarını görmüş, hesap soruyordu, odada bira mı içtiniz diye. Ben de burada açtın diğer arkadaşların odada içtik dedim geçiştirdim. Günahsa bana günah milleti niye enterese ediyor anlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: meola147of
Havlamayan köpek alacak o zaman. Haa köpeği havlıyorsa durmadan ya bahçeli eve geçecek tek başına yada köpeği bırakacak. Git kardeşim polisi ara. Bizim millete köpek şey yapsa sesi çıkmaz hayvandır der. Ekstra olarak belirteyim her dışarı çıktığımda hayvan severim. Siz hastasınız.
Mutlaka ara polisi. Hayvan sahibi insanla muhattap olunmaz. Direk yasalara başvur.+1
Şu köpekseverleri(!) barınaklara atalım kardeş kardeş yaşarlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 10 Temmuz 2020; 17:51:24 > -
Şu tiplerle aynı ülkede doğdum ya en çok ona yanıyorum..
Bu dünyada bir halt olamayan tipler kendini kediye köpeğe rakip olarak görünce böyle oluyor işte..
Havlayan köpeğe maruz kalmayan anlamaz. Yan komşum pitbull benzeri bir köpek besliyordu. Kaç gece havlamasından ötürü sıçrayarak uyandım. Birkaç ay sonra şikayetler başladı. Köpek gitti, kurtulduk
Doğru ilgilenilmeyen, enerjisini atamayan köpekler sürekli havlamaya yatkınlık gösterir genel olarak. Bazı insanlar bakamayacağı enerjide köpekleri sahiplenince böyle sıkıntılar oluyor, bu konuda köpeğe yeterli bakamadığı için şikayet edilebilmeli sahibi ama Türkiye'de var mı böyle bir düzenleme bilmiyorum. Bunun dışında günde 3-5 kere havladı diye rahatsızlık duyan varsada ona diyebilecek bir şey yok, kendisi ev değiştirmeli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X