apartamn gibi bir ortamda köpek beslemek doğru bir haraket mi |
apartmana köpekli biri taşındı
-
-
Evet doğru bir hareket aşırı havlamayıp kimseye bir rahatsızlık vermiyorsa seni gram alakadar etmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aşırı havlıyor,o zaman essek besleyıp anırtmakta serbest olmalı umarım alt ve ust komsun kopek besleyen bırı olur amin
-
hem senın gıbı dusunenlerı bu ulkeden acılen gondemek lazım
-
Adam haklı,köpek bu sağı solu belli olmaz,ses de yapar kapının önüne de sıcar,apartmanda köpek beslemek yasak olmalı
-
Köpeğe gelene kadar apartmanda nice insan ırkından olan hayvanlar yaşıyor. Onları nasıl yasaklayacağız?
-
eşşek çok sıçar hocam.boku dökecek yer bulamassın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi building07 -- 9 Temmuz 2020; 20:11:53 >
Havlamayan köpek alacak o zaman. Haa köpeği havlıyorsa durmadan ya bahçeli eve geçecek tek başına yada köpeği bırakacak. Git kardeşim polisi ara. Bizim millete köpek şey yapsa sesi çıkmaz hayvandır der. Ekstra olarak belirteyim her dışarı çıktığımda hayvan severim. Siz hastasınız.
Mutlaka ara polisi. Hayvan sahibi insanla muhattap olunmaz. Direk yasalara başvur.
12 yıldır apartmanda doberman bakıyorum. Problem?
Bu küçük süs köpekleri evde bakmaya daha müsait benim bildiğim kadarıyla. Fazla ses çıkarmıyorlar. Ama golden tarzı orta/büyük köpek ırkları hem koşarken oynarken çok ses çıkarıyor hem de sesleri çok güçlü. Rahatsız oluyorsanız bunu dile getirebilirsiniz. Apartmanda köpek bakmak bana pek doğru gelmiyor eğer çok ses yapıyorsa.
valla içimden konuyu aydınayhan açtı dedim şaşırtmadın beni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Havlaması dışında bir sorunu yok .
Ben yeri gelince üst komşununun gece yarısı 1 bebeği 1 çocuğunun sesini çekiyorsam sesimi çıkarmıyorsam komşularım da benim köpeğimin sesini çekecek ve sesini çıkarmayacaklar ki köpek de öyle sürekli bağıran viyaklayan bir hayvan değil aksi taktirde dünya'yı bütün komşulaıma dar ederim.
Apartmanda köpek de bakılır kedi de bakılır
her şey karşılıklıdır.
-
Kardeş aynı şeyi bağıran bebeği olanlara da söylüyor musun ?
Lanet olsun pislik git bahçeli bir eve geç yada bebeğe uyku ilacı ver diyor musun ?
-
Yahu bebeğin sesi rahatsız etmez. Üstüne bebeği yine susturursun. Ama köpeğin havlaması lazım doğasına aykırı havlamamak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
üst komşunun bebeği hiç susmuyor her gece bağırıyor kaç kere uyardım susturamadılar veya susturmuyorlar
Apartmanda köpekli 2 aile var köpek sesi de duymuyorum
-
@meola147of , @TulparHAN Bence ikinizin de yanlışı var. Köpek havlaması neyse bebek ağlaması da odur. Ama bebek ağlıyor diye de ya da gürültü yapıyor diye de komşu uyarılmaz ayıptır. Bebeği susturmak diye birşey senin çocuğunu nasıl yetiştirmek istediğine bağlı. Eğer her ağladığında komşun rahatsız olmasın diye susturmak istersen çocuk şımarık yetişir. Ha her istediğini ağlayarak elde etmesin diye uğraşırsan da o bebek ağlar da ağlar. Ayrıca apartmanda ben de büyük köpek besledim. Köpekler hiç de öyle sürekli boş boş havlayan hayvanlar değil. Şahsi fikrim bebekten daha az ses yapıyorlar hatta çocuktan bile.
-
Akşam 12 de yatıp sabah 7 de işe gidiyorum, gece 2 de başlıyor 4 e kadar ağladığı oluyor en sonunda komşum bebek odasının yerini değiştirdi rahatladık şimdi daha az ağlama sesi geliyor.
Köpek Sesi veya Bebek sesi önemli değil ama Bebekler köpeklerden daha fazla ses çıkarıyor.
-
Evet ben de onu yazdım zaten, bebekler ve çocuklar daha gürültülü diye . Zamanında ben de köpek beslemiştim oradan biliyorum. Valla uyku konusunda haklısın da sen bir de o insanları düşün. Senden çok daha beter halde işe gidiyorlar. Tamam senin ne suçun var ama şans faktörü işte.
Bende de iki çocuk var ve hala bizimle yatıyorlar. Ayırma aşamasındayız, bazen ne kavgalar dönüyor. Genelde komşular geliyor aklıma gecenin bir vakti ağlayış, bağırış, çağırış; bir de yatak odasında. Ben utanıyorum ne yalan söyleyeyim rahatsız oluyorlarsa diye. Ama çocuk işte anlatamıyorsun. Çocuk yine biraz anlıyor da bebek hiç anlamaz.
-
Benim karşı komşunun bebeği var 1 kez sesini duymadım. Yabancı birini gördüğünde bile ağlamaz kızmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
aşırı havlıyor,o zaman essek besleyıp anırtmakta serbest olmalı umarım alt ve ust komsun kopek besleyen bırı olur amin |
Adam haklı,köpek bu sağı solu belli olmaz,ses de yapar kapının önüne de sıcar,apartmanda köpek beslemek yasak olmalı |
Havlamayan köpek alacak o zaman. Haa köpeği havlıyorsa durmadan ya bahçeli eve geçecek tek başına yada köpeği bırakacak. Git kardeşim polisi ara. Bizim millete köpek şey yapsa sesi çıkmaz hayvandır der. Ekstra olarak belirteyim her dışarı çıktığımda hayvan severim. Siz hastasınız.
Mutlaka ara polisi. Hayvan sahibi insanla muhattap olunmaz. Direk yasalara başvur. |
hem senın gıbı dusunenlerı bu ulkeden acılen gondemek lazım |
Evet doğru bir hareket aşırı havlamayıp kimseye bir rahatsızlık vermiyorsa seni gram alakadar etmez.
|
Benzer içerikler
- uykum çok ağır alarmı duymuyorum
- tek soruda şizofreni testi
- havuz bonesi nerede satılır
- bel fıtığı askerliğe engel mi
- yahudi fenotipi
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X