< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Metronun içinde yere oturan z kuşağı
-
-
Ayağına paspas olurum demek istiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkesin keyfine kimse karışamaz.
O yerler çoğu evden daha temizdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne büyük dertleriniz var kolay gelsin...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yere oturunca dört kişilik yer kaplıyorlar.
Z kuşağını eşşekler kovalasın. bu deviderki anne babaların aile terbiyesi ve ahlak vermediği için bu durumlardayız. dahaa durun bunlar daha iyi günlerimiz. 3 5 yıla kadar ahlaksızlık tavan yapıcak. namus kavramı kalmıycak.
-
Metro olsun, kaldırım olsun, olur olmaz yere oturmak kafirlerin adetidir. avrupa ve amerikada yaygındır. bu bıyığı yeni terlemişler bu pis hareketi ya turistlerden ya da tv lerden internetten görüyor ve özeniyorlar. eskiden yok idi böyle şeyler bizim toplumda.
-
Yeni nesil terbiyesizliği modernlik zannediyor. Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençlik bu değil.
Çok komik.. Kafir adetiymiş. 😄
Ulan kaldırım, metro yokken insanlar yanlarında sandalye ile mi gezip çöller stepler aşıyordu. Masada mı yemek yiyordu
Hz Ali nin lakabı Ebu Turab tır.. Yani toprağın babası.
Bunu da Hz Muhammed (sav) koymuştur
Yerde yemek sünnettir. Sofra ve masa bidattır ve sağlıksız dır
Önyargılı yazıp, burda bunun manası nedir diye sormak yerine adam gibi sorsaydın cevaplardık. kafir adeti derken, bu tür hareketin daha çok kafir memleketlerinde avrupada olduğunu, orda yaygın olarak icra edildiğini kastettim. bunlar, hergün binlerce insanın ayak bastığı yerlerde temiz mi diye hiç bakmadan otururlar. temiz olduktan sonra akşama kadar otur buna birşey diyen yok. oturulacak yer temiz olduktan sonra kimse bunu eleştirmez.
kafirlerin dinle alakası olmayan âdetlerini yapmak caizdir, mesela pantolon giymek, masada yemek gibi..
İbadette olmayıp, âdette olan yenilikler, değişiklikler bidat olmaz. Mesela, yemekte, içmekte, binme ve taşıma vasıtalarında, binalarda yapılan yenilikleri, değişiklikleri dinimiz reddetmez. Bunun için, masada, ayrı tabaklarda, çatal kaşık ile yemek, otomobile, uçağa binmek, her çeşit bina, ev ve mutfak eşyası kullanmak ve bütün fen bilgileri, fen aletleri, dinde bidat değildir.
kaynak: dinimizislam.com
-
Ben de sırt çantasıyla binenlerden çok rahatsız oluyorum. Sağa sola dönerken çarpıp sağımızı solumuzu çiziyorlar bazen
-
Hiçbir şey düşünmüyorum, problem olan nedir ki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gereksiz yer kaplayıp kalabalık olan metroyu daha da kalabalık yapmaları.
Bu z kuşağı düşmanlığını anlayamıyorum, sanırsın ülkenin eski kuşakları çok iyiydi z gelince bozulduk, vergi vermemek için 5 kuruş fiş kesmeyen yüz binlerce esnaf z kuşağı mı?
hay fişinize ya. iste kardeşim isteee? aldığın ürünün karşısında fiş isteyipde vermiyen oldumu hiç? yasasında bile var .fişi esnafın kesmesi doğal oldugu kadar müşteriniinde istemesi gerekiyor.ben kesiyorum alan yok fişi uzatınca.
her kuşu yediniz esnafın fişi kaldı bi tek değil mi ? bi bitiremediniz şu esnafı. size 5 li cete marketler lazım. whatsapp grublarında hergün toplanıp ortak karar alan fiyatları ortak yükselten 5 li cete esnafı lazım.ozaman rekabet oluşturan ama ''fiş vermiyor yav ''esnaf dediğiniz esnafda bitiyor cok ömrü kalmadı. ozaman ben görecem sizleri.
-
fişini faturanı müşteri istemeden kesmen lazım. laf ettiğin marketlerin hiç biri müşteri istemedi diye fiş kesmeyi bırakmıyor dimi?
-
Kavram mavram kalmasın, hepsi yok olur gider umarım. Ne geldiyse bu milletin başına sabit kafalılıktan geldi. Ekonominin, adaletin, eğitimin hali ortada. Her geçen gün geriliyoruz. Her geçen gün uygar, gelişmiş toplumların daha da gerisinde kalıyoruz. Ahlak mahlak ne kadar tabu varsa yok olsun gitsin. Ahlaktan bahseden anadoluda her türlü ahlaksızlık dönüyor. Avrupa’da, Amerika’da yaşanmayan şeyler yaşanıyor.
ben kesiyorum müşteri almıyor.
-
kuşakla nalakası var lan 18 yaşındayken benim de arkadaşlarım otururdu ben oturmazdım
-
Ben de otururdum bazılarınız doğmamıştı bile o zaman z kuşağı ile ne alaksı var. Liseye gidip gelirken otururduk arada bizden başka oturan pek yoktu zaten.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Z kuşağını eşşekler kovalasın. bu deviderki anne babaların aile terbiyesi ve ahlak vermediği için bu durumlardayız. dahaa durun bunlar daha iyi günlerimiz. 3 5 yıla kadar ahlaksızlık tavan yapıcak. namus kavramı kalmıycak. |
Metro olsun, kaldırım olsun, olur olmaz yere oturmak kafirlerin adetidir. avrupa ve amerikada yaygındır. bu bıyığı yeni terlemişler bu pis hareketi ya turistlerden ya da tv lerden internetten görüyor ve özeniyorlar. eskiden yok idi böyle şeyler bizim toplumda. |
Yere oturunca dört kişilik yer kaplıyorlar.
|
Benzer içerikler
- snapchat kullanan sevgili
- mağazada kirilan ürün tüketici hakları
- gögüs kıllarını kesmek zararlı mı
- mide ülseri olanların yorumları
- sımsıkı taş gibi dimdik sözleri
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X