Şok marketleri bisiklet ile teslimat siparişi
Şunu gördükten sonra ne desem bilemedim. Elektrikli bisiklet bile o dolan sipariş çantasını çekemez. Bunun yağmuru var, kar'ı var, trafiği var, kısaca var oğlu var. İş artık sömürü düzenini tamamen geçti, şu yapılan karşısında kapitalizm tövbe ister.
Akp'li kadın fena tökezledi
Bundan iyi thug life çıkar.
Reklam engelleme rekorunuz nedir? Rekor [Güncellenecek]
Zaman aralığı olarak pek bir fikrim yok. Ama mobil de ben de durum böyle, sizde nedir?
Yapı kredi bankası rezilliği [sorun çözülmüştür]
26.10.2020 tarihinde Yapı Kredi bankasının kredi kartı ile PlayStation Network üzerinden 179.99 liralık alışveriş yaptım.
SMS, internet şube bildirimler ve dekont dahil ücretin 179.99 lira olduğu eklediğim resimlerde gözükmektedir.
Tarafımca alışveriş yapılıp, alışveriş provizyon aşamasını geçtikten sonra ücret kredi kartıma 186.67 lira olarak yansıtılmıştır. Yapı Kredi Bankası hariç diğer hiçbir banka'nın kredi kartıyla böyle bir sorun yaşamadım.
Tüm bunlara ek olarak: 27.10.2020 sabah saatlerinde banka'nın sitesi üzerinden şikayet oluşturduğum halde tarafıma dönüş yapılmamıştır.
Bu banka'nın kredi kartını kullanırken dikkatli olunuz. Aynı olayı google play de tl ile alışveriş yaparkende yaşadım.
Provizyon aşamasından sonra kartıma yansıtılan ücret.
Playstation network ile gönderilen mail makbuzu.
İnternet şube bilgilendirme bölümünde gözüken ücret.
Kısa mesaj yoluyla bildirilen ücret.
Paket dışı internet kullanımını kapatmak
Paket hariç internet kullanılımını kapatmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Hattımı internet kullanımına açmadan önce böyleydi. Şuan paket yoksa ve mobil veriyi açarsam 1mb de kullansam 10 lira kesiyor. Sözde 100 mb hediye ediyor gün sonuna kadar. Bıktım.
Google play'de yayınlanan oyunlar nereye şikayet edilir?
Durumu kısaca izah edeyim, google play'den indirmiş olduğum, harcama yaptığım bir oyunda yaptıkları bakım sonrası oyun içi kredim ikidir sıfırlanıyor. Adamlara ingilizce bilet atıp durumu izah ettiğim halde bana bu harcamayı benim yaptığımı söylüyorlar. Böyle bir şey kesinlikle yok.
Yine dün kredi sıfırlanması bir yana, bu seferde oyunda sahibi olduğum klan bir başkasına devredilmiş.
Google play, facebook oturum açma geçmişini kontrol ettim. Hiç bir şekilde şüpheli bir durum yok.
Oyundaki hesaba play ve facebook dışında kesinlikle başka türlü bir giriş yolu mevcut değil.
Yine bilet attım ama pek bir şey çıkacağını zannetmiyorum. (gidişat o yönde)
Bunların yaptığı hem müşteriyi yalancı sıfatına sokmak, hemde dolandırıcılık.
Bu ahlaksız firmayı google'da nereye şikayet edebilirim?
Sony orjinal batarya nereden alınır?
|
Bazı kanallar ücretli mi oldu?
|
Biraya ve Umreye zam gelmiş.
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.162
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.944 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.775 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic