Bundan iyi thug life çıkar. |
Akp'li kadın fena tökezledi
-
-
'Memnun değilsen git' diyor bir de. Sanki Amerika, Almanya kollarını açmış Türkleri bikliyor.
-
bu akpyi savunan kadınların ses tonu hep aynı.
-
Kadın osman kim acaba diye düşünmüyor sa adımı değiştiririm
Cahillik bellli olmasın diye öle baka kaldı -
Kero tanınmamak için kılık değiştirmiş gibime geldi. dikkatli izleyin de sinir olmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Kasım 2020; 16:28:12 > -
Ablam saçmalığını geçtimde gidemiyoruz yav.
Ciddiyim işim yurtdışında özel vize falan filan eskiden acayip rahattı akp sağolsun inanılmaz zorlanıyorum
Adamlar vakaa sayısını yalan açıkladığımız için ne zorluyorlar. Önce seni kabul eden bir yere git oradan diğer ülkenin kabul ettiği yere tekrar git oehhh. -
bacıma komplo kurmuslar.
bu arada bacım umarım yakın sürede tesettüre girer dogru yolu bulursun.
-
Ses tonuna bak kadindaki çok gicik:D Sen kadinsin nasil gidipte senin haklarina karşi cikan bir partiyi övebiliyorsun hadi onu gectim akp sana ne sağladida savunuyorsun ilginç kafalar. -
yalnız arkada ki halkında tepkisine bakarsak .. akp ye veda ediyoruz
2023 de ilk oy kullanacak yaklaşık 4 milyon ve nerdeyse %99 z kuşağı olup ,
akepeye oy vermeyecek nesil.
akepe ye oy verenlerin yaş ortalaması ortada
3 sene sonra
bi çoğunun hayatta olmayacağı gerçeğinide hesaba katarsak.
bunlar için yolun sonunun geldğini kanıtı.
bak ekonomi issizlik şu bu o konulara hiç girmiyorum .
devlet kanalına çıkıp oy isteyen pkklılardan hiç bahsetmiyorum.
ama game over canlar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 21 Kasım 2020; 14:52:32 > -
😀
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterİlk o lafı söyleyenler gidecektir zaten. Almanya, Belçika, Hollanda gibi zamanında niteliksiz göçmen alan Avrupa ülkelerinde akp %50 üzeri oy almış, bu tip niteliksizlerin kapısından geçemediği ABD'de ise %14 oy almıştı.
-
O tepki normal . Yani Antalya zaten tam AKP kalesi değil 60 oranında kaybettikleri oldu daha önce .
Hani Konya olsa doğru, haklısın -
Arkadaşın kafa a haber izlemekten o kadar yanmış ki Türkiye'nin en büyük 3 ilinde yönetim sahibi olan Chp'yi Amerikan partisi olarak görüyor, sürekli Chp'ye peşkeş mi çekelim diyor
Valla aga herkesin elinin altında internet var.2002-2007-2011 seçimleri öncesinde kim kaç defa Amerika'ya gitmiş açın bakın
Röportajın nerede yapıldığını bilmiyorum fakat bunların azınlık olması bile artık güzel birşey -
Bu tökezlese ne olacak bunlardan milyon tane var kadınlı erkekli, sen bunları tökezletsen gene gider oyu ampule basar, baksana nasıl beyin yıkanmış...
-
Yazık beyin fukarası ,babasından dayısından duyduğu iki üç cümleyle siyaset yapmaya çalışıyor oksijen israfı -
"Finish her!! Fatality." sesini siz de duydunuz mu yoksa ben bu aralar çok mu mortal kombat takıldım. -
Bundan daha beterlerini izlemiştim.. çok etkilemedi beni..
Ama halkın tepkisi sokakların ne halde olduğunu gösteriyor bundan 5 sene önce bu kadar insanlar.üst perdeden ak Parti'ye ses çıkartıp muhalif olamıyorlardı..
Ben hükümete yakın çalışan analiz uzmanı biri olsam , kadın önemli değil.tam.aksinde arka planda huzursuz hükümetten şikayetçi halk topluluğunu endişe verici bulurdum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 21 Kasım 2020; 13:13:20 > -
Arkadaki siyahlı dayının kitleyi yönlendirmesi efsane alkışı başlatan da o.
Kadın osman kim acaba diye düşünmüyor sa adımı değiştiririm
Cahillik bellli olmasın diye öle baka kaldı |
'Memnun değilsen git' diyor bir de. Sanki Amerika, Almanya kollarını açmış Türkleri bikliyor. |
bu akpyi savunan kadınların ses tonu hep aynı. |
yalnız arkada ki halkında tepkisine bakarsak .. akp ye veda ediyoruz
2023 de ilk oy kullanacak yaklaşık 4 milyon ve nerdeyse %99 z kuşağı olup , akepeye oy vermeyecek nesil. akepe ye oy verenlerin yaş ortalaması ortada 3 sene sonra bi çoğunun hayatta olmayacağı gerçeğinide hesaba katarsak. bunlar için yolun sonunun geldğini kanıtı. bak ekonomi issizlik şu bu o konulara hiç girmiyorum . devlet kanalına çıkıp oy isteyen pkklılardan hiç bahsetmiyorum. ama game over canlar :D |
Ses tonuna bak kadindaki çok gicik:D Sen kadinsin nasil gidipte senin haklarina karşi cikan bir partiyi övebiliyorsun hadi onu gectim akp sana ne sağladida savunuyorsun ilginç kafalar.
|
Ablam saçmalığını geçtimde gidemiyoruz yav.
Ciddiyim işim yurtdışında özel vize falan filan eskiden acayip rahattı akp sağolsun inanılmaz zorlanıyorum Adamlar vakaa sayısını yalan açıkladığımız için ne zorluyorlar. Önce seni kabul eden bir yere git oradan diğer ülkenin kabul ettiği yere tekrar git oehhh. |
"Finish her!! Fatality." sesini siz de duydunuz mu yoksa ben bu aralar çok mu mortal kombat takıldım.
|
Kero tanınmamak için kılık değiştirmiş gibime geldi. dikkatli izleyin de sinir olmayın
|
Benzer içerikler
- c40 beton
- tünelde düğün konvoyu kazası
- barzani"nin türkiye"deki şirketleri
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- verilerimin yurt dışına aktarılmasını kabul ediyorum samsung
- davud sapanı
- yurtdışından telefon getirmek
- noter bilgi ne demek
- noter araç tescil işlemleri
- amazon prime günleri ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X