Şimdi Ara

Apartmana özel Park yerine başkasının park etmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
4.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gereksiz işler bunlar kullanıcısına yanıt
    Anlamıyorlar ki. Dediğiniz gibi park eden kişiler belli dün polisi uyarması açısında aradım aramışlar polis orası apartmana ait deyince hayır orası herkesin apartmanın değil demiş. Eskiden duvar vardı ve apartmanın tapusu içinde olan bir yer. Polisimizde tabi sağolsun uğraşmakta istemeyince kimse çekinmiyor park etmekten.
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Çizgi boyasını internetten sipariş verdim daha bugün geldi. Bugün çizeceğim.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Ozaman ekstra bariyer almak lazım dik yapınca haliyle mesafe daralıyor yan tarafta boşluk kalıyor. Ama karar verdim bugün sanayiye gidip 1 metrelik profiller kestircem araları giremeyecek şekilde kapatıcam.
  • Bu kadar da şopar olmanın bir anlamı yok ki be kardeşim. Adam özel mülktür yabancı araç giremez yazmış daha ne giriyorsun. Ah şu eczaneler gece gündüz açık olsa...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Parsel sorguda o alan apartmanizin tapu alanı içinde görünüyor demi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Bu kadar da şopar olmanın bir anlamı yok ki be kardeşim. Adam özel mülktür yabancı araç giremez yazmış daha ne giriyorsun. Ah şu eczaneler gece gündüz açık olsa...
    Daha önce birkaç araç sahibi ile görüştüm ve "Düğünün olur cenazen olur veya kalabalık bir işin olur kapalı garajın anahtarını vereyim istersen kapalı garajıma park et ama evinin önü boşken niye gelip buraya park ediyorsun diyorum. Canım öyle istiyor diyor. Adamlarda ki yüzsüzlük haddini aşmış vaziyette.
    Profilleri nasil konumlandiracaksiniz ?
    Bir de siz bu sari bariyelerden almissiniz da bunlari sokunce elinde eve götürmek gerek veya apartmana. Bu yorucu olmuyor mu ?

Sinirlenmemek elde değil kavga cikmamasi şimdiye kadar ilginç

Kapali garajida mi var sitenin ?

Yok hocam eve götürmeye vs gerek yok. Kilidini açtığınızda yere yatıyor menteşesi var o tutuyor. Kilitleyincede zaten normal ayakta duruyor. Yani yere sabit o konuda bir sıkıntı yok

Edit: kapalı garajı var fakat normalde 6 araba girebiliyor ama çıkışta sorun oluyor garajın yapısı itibari ile. O yüzden garajı genelde 1 kişi kullanıyor.

bir ara bayağ sinirlendim ama karşı taraf yüzsüz olduğu kadarda korkak olunca kavga çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 19 Temmuz 2019; 12:15:12 >
    Haa rahat sistemmiş o zaman

O şanslı bir kişi kim

Birisi ben birde Alt kattaki komşu var o giriyor diğerleri zor girip çıkıyor geri geri çıkarken korkuyorlar o yüzden girmiyorlar. Alt komşuda sadece dolu yağarsa vs giriyor Genelde ben giriyorum
  • hocam sanayide sac/profil yaptırıp aralara çekebilirsiniz, veya demir direkler de çekebilirsiniz aralara, ucuz ve basit bir yöntemdir, saygılar.

• Bütün demirler arasına zincir çekin, demirler yattığında araç geçişini engellemeyecek fakat demir kalktığında araç geçişini engelleyecek şekilde ayarlayın salınımını.

• Araçların camlarına uyarı için kağıt koy.
    Olmadı trafik polis veya zabıtaya şikayet et.
    O da olmazsa lastiklerini indirirsin, akıllanırlar. Duvara da yaz "park eden yabancı araçların lastikleri indirilir" diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 19 Temmuz 2019; 14:23:12 >
  • Her bariyerin tepe noktasina 1m lik boru kaynatin yere paralel olacak sekilde.

• Emre D kullanıcısına yanıt
    bir sitede 5x5 cm lik etiket sticker baskısı 100 adet 1 tl. Park yasaktır şeklinde yazdım camlarına yapıştırcam. Eğer ona rağmen park ederlerse araya demir profil şart gibi.

Bugün park çizgileri çizdik bu sefer anlarlar artık park etmezler diye düşündük. çizgiyi çekip eve geçtiğimizde daha boya kurumadan birisi park etmiş
  • Son çare bu sanırım öyle yapcaz artık hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

Son çare bu sanırım öyle yapcaz artık hocam
    hocam boya işinden falan daha kolaydı bu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.