Şimdi Ara

Apartmanda Boşta Port Olmaması Ne Demek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
46.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu açılalı 3 yıl olmuş hâlâ yerimizde sayıyoruz... Yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay oldu nerdeyse altyapi olmayali, her yere yazdım, dilekçe verdim ama sonuç sıfır. Vodafone dan yapiyim dedim bi de altyapi sorgulaması adsl altyapısı var diyo ama boş port yoktur diyo , anlayamadım tam , hangisi doğru soyluyor hangisi yanlış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok arkadaş portuna tükürdüklerim..
  • boşta port var mı beyler
  • darksoldier11 D kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri banada söylediler hocam ne yaptınız merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş port yok ise türk telekom müdürlüğüne gidip başvuru yapmanız gerekiyor ne zaman port sorunu düzeltilir net tarih olmuyor genelde 1 hafta 1 ay 1 yıl 2 yıl bekliyen de var zaman kaybetmeden telekoma uğrayın
  • Beyler boş port lazım olan varda sakaryada suan anlık olarak 500 üzari port varmış yeni cihazlar gelmiş düşünen varsa taşınsın

• Beyler bana boş portu veya vdsl/adsl altyapısı olmayan yer adresi lazım .. Superonline nın vınn kampanyadan faydalanmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano2K -- 5 Kasım 2017; 14:47:5 >
  • Arkadaslar az once gittigim turk telekomda da bana verdikleri cevap port yok. Ordaki bir beyfendi demesin mi ben 5 aydir bekliyorum. Bir bayan da ordan biz de bekliyoruz. Bu nasıl is İstanbul'un Bayrampaşa sinda arkadas. Sene olmus 2017. Daha alacagimiz coook yol var demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stbolen -- 17 Kasım 2017; 20:4:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stbolen

Arkadaslar az once gittigim turk telekomda da bana verdikleri cevap port yok. Ordaki bir beyfendi demesin mi ben 5 aydir bekliyorum. Bir bayan da ordan biz de bekliyoruz. Bu nasıl is İstanbul'un Bayrampaşa sinda arkadas. Sene olmus 2017. Daha alacagimiz coook yol var demekki.

kardeşim seni üzmek istemem ama ben 2 yıldır bekliyorum, gelmesi için ya evi yapan müteahhitin telekom ile bağı olması lazım yani yandaşlık, ya da büyük bir site olup toplu dilekçe verilirse o zaman biraz daha öne çekilebilir eğer benim gibi 8 kişinin kaldığı bir yerse o zaman geçmiş olsun unut interneti.

Edit:2 yıl sonra geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 25 Kasım 2018; 1:43:35 >
  • ben leventte 2 aydır port bekliyorum, batsa da kurtulsak arap telekomdan.
  • Bu port olayı benim de başıma bela oldu. Yeni taşındık. Taşınmadan önce de kontrol ettirmedim. Sonuç; port olmadığı için telefon hattı taşınsa da internet taşınmadı. 1 haftadır internet yok, görünüşe bakılırsa hiç geleceği de yok. Büyük bir site değil oturduğum yer, öyle topluca dilekçe vermek gibi bir durumumuz yok. İstanbul'un merkeze yakın yerlerinden bir yerde olsak da kalabalık bir semt ve port eklense bile kaçıncı sıradayım kim bilir.

2018 Türkiye'sine hoş geldiniz. Günümüzde nefes bile internetten alınacak neredeyse bizim yaşadığımız olaya bak.

Bu işi ancak kablosuz olarak çözebiliyoruz sanırım onda da çatıya bir şey taktırmak için binadan izin alamam büyük ihtimalle (biri sorun çıkarmasa diğeri çıkarır ki haklı olma ihtimalleri var sağlık açısından). Diğer yol da fahiş fiyatlı VINN çözümleri.
  • 8 ay önce yandaki inşaat sebebiyle binanın interneti gitti. 1-2 ay uğraştıktan sonra bana kablonun onarımı için net bir tarih veremediklerini söylediler ve istersem hiçbir ücret ödemeden aboneliğimi iptal edebileceklerini söylediler (abonelik babamın üstüneydi bu arada). Ben de boş yere fatura ödememek için kabul ettim bunu. Sonra eylül, ekim gibi kabloyu onardılar ve bizim evde yine internet altyapısı görünmeye başladı. Ben de gidip telekom müdürlüğünden internete başvurmak istedim. Başvurumu aldı ama port olmadığını söyledi ve her zamanki gibi net bir tarih olmadığını söyledi. BTK üzerinden şikayette bulundum ve bana cevap olarak 2017 yılı için benim oturduğum bölgeye yatırım için bütçe olmadığını söyleyen bir cevap verdiler. Bugün ise telefonuma bir mesaj geldi. Yarın evime kurulum için geleceklerini söylüyor. Bu, aylardır beklediğim port sonunda açıldı mı demek oluyor?

• 2018 deyiz, hala port sorunu var. Yazıklar olsun.
  • Yav hiç bir yerde port mort yok.

• arkadaslar bana altyapi olup bos port olmayan adres lazim turkcell vinn almam icin yardimci olabilecek varsa pm atsin lutfen adres sadece sisteme gosterilip kod alinacak zararli bir sey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

ben leventte 2 aydır port bekliyorum, batsa da kurtulsak arap telekomdan.
    Battılar ama hala aynı
  • nazif35 kullanıcısına yanıt
    Yil 2018 , daha bugün atlattim bu sorunu, Ağustos sonundan beri nakil talebimi cozememislerdi, bugün üstün gayretimle zorla çözdüm

• İstanbul pendik bende port bekliyorum net gittikçe gelişiyor

• Bende İstanbul sancaktepedeyim.Bende boş port sorunu yaşiyordum .Bu gün internetimi bağlattim. Tamamen şans eseri oldu. Her gün rutin altyapı sorgulamadan. Sorgulama yaptığımda bir adet portun boşaldigini gördüm anında tuktelekoma arayıp aboneliğini başlattım 1 adet olduğunu nereden anladınız diye sorarsanız port boşalınca tüm binamda boş port gözüküyordu ben interneti bağlattikdan sonra int olmayan daireler aynı şekilde boş port yok uyarısı verdi. Tamamen şans turktelekom herhangi bir aksiyon almadı yeni port eklemek gibi. Benim gibi aynı sıkıntıyı yaşayanlar her gün altyapı sorgulamadan kontrol etmelerini tavsiye ediyorum. Bu şekilde aboneliğini sonlandıran kişilerin yerine siz baglatabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.