Şimdi Ara

Apartmanda Mangal Yapanları Nasıl Şikayet Edebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş yan apartmanda bulunan kişiler sürekli mangal yapıyor. Dumandan fazla değil ama kokusundan oldukça rahatsızlık duyuyorum. Bu rahatsızlığı duyan benim gibi apartmanda bulunan komşularımda bulunuyor. Bu mangal konusunda karakola mı gitmem gerekir veya başka bir yere mi?

• Git payına düşeni iste uğraşma.
  • Beyaz masayı arayacaksın. Belediyeyi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

Git payına düşeni iste uğraşma.

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen yaparken batmazda baskasi yapincami batar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dralbansexi kullanıcısına yanıt
    Belki yapmıyor aşkım
  • dralbansexi kullanıcısına yanıt
    Dostum ben yapacak olduğumda piknik alanlarına gidiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavdır geçer

Beyaz masayı arayacaksın. Belediyeyi yani

Birisi bana karakola git demişti. Belediye işini biraz açar mısınız? Tam olarak ne yapmam gerekir.
  • digerkisi D kullanıcısına yanıt
    Eti fazla sevmiyorum. Forever sebze
  • internetten yaşadığın ilçe ismi beyaz masa yaz çıkantelefonu ara :)
  • sınavdır geçer kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için :) Ama bizim belediye beyaz masa yerine süper hizmet masası adını koymuş.
  • Adam balkonda falan mı mangal yakıyor, yoksa mutfağındaki kokumu?
  • Balkonda bildiğin kömürle mangal yapıyor. Elektrikli olanlarından kullanmıyor.
  • Tam hanzoymuş yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: freakafurkan

Arkadaş yan apartmanda bulunan kişiler sürekli mangal yapıyor. Dumandan fazla değil ama kokusundan oldukça rahatsızlık duyuyorum. Bu rahatsızlığı duyan benim gibi apartmanda bulunan komşularımda bulunuyor. Bu mangal konusunda karakola mı gitmem gerekir veya başka bir yere mi?

Tek rahatsız olan kişi sensen demekki orada oturan tek faşist sen oluyosun.

Güzel bak bunlarda yeni nesil faşist mangal yakma güzelmiş...
  • Sakın polisi arama sen suclu olursun bızı böyle meşgul edıyorsun dıye . sende al git bir mangal takımı birde birtane bir sucuk sende onları kokut .

(mangalın işine plastik bir şey koy mahalle ayağa kalkar) kokudan
  • derindarbe200 D kullanıcısına yanıt
    Diğerlerinin şikayet etmeme sebebi aramız bozulmasın diyorlar. Bu yüzden bu sıkıntı çekilir mi ya? Ya cidden et yiyeceğime sebze meyve yerim ben (Not, bütçemiz normal).
    Karnımı böyle doyurunca bazı besinler bakımından hücrelerim aç kalıyor ama. Gelin hep beraber kebapçıları boykot edelim, eylem yapalım
  • Gerçekten üzücü bir durum. Komşu ilişkileri bir kere bozulduktan sonra düzelmesi çok zor oluyor. Mangal tutkusunu anlayabiliyorum ama bu kadar abartılması hoş değil. Şimdi yeni nesil dumansız mangallar var bildiğiniz mangal ama duman ve koku filtreli sistemler bu şekilde birşey çevreyi rahatsız etmeden mangal yapmaya devam edebilirler aslında ürünü incelemek isteyen olursa linki buraya bırakıyorum https://havmak.com/urunler/dumansiz-mangal-uniteleri/

• ferhaty12 F kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 yıl olmuş konu açılalı ne yaptınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.