Şimdi Ara

Apartment 1303 3D (2013) | Daire 1303 3D | Michele Taverna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Filmin Özeti:

"Fiyatı uygun ve güzel bir ev bulup, özgürce kendi evine taşınmak, şanstan çok lanet getirebilir. Annesinin baskılarından yılıp Detroit’in yüksek katlı binalarından birinde, 1303 no'lu daireye taşınan Janet Slate huzur ararken, hiç ummadığı biçimde kanlı ve karanlık bir tarihe sahip olan evin geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Apartmanın serseri görünümlü kapıcısı, garip komşuları ve duvarlardan gelen sıra dışı seslerle onun aradığı huzurdan ziyade ürkütücü bir havaya sahiptir. Sabahları çektiği baş ağrıları ve bedeninde kendi kendisine oluşan garip morluklara rağmen evde kalmaya kararlı olan genç kadının, yaşamı sevgilisi Mark ile geçirdiği bir gecenin ardından gitgide kötüleşecektir."

Bir anne kızın birbiriyle aşk/nefret ilişkisinin bir korku filmine dönüşmesini konu alan filmin yönetmenliğini Michele Taverna yapıyor ve başrollerini de Mischa Barton, Rebecca De Mornay ve Julianne Michelle paylaşıyor.

Fragman:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 9 Eylül 2013; 12:23:55 >

• Film ismini görünce Raid Redemption'ın Hollywood hâli sandım Valla.
  • Mischa Barton yaşıyormuymuş?
  • filmin vizyona girmesine 2 gün kaldı... filme gidecek olan varmı?
  • malum siteye 480p düşmüş
  • fragmanda 0.16 - 0.20 arası kadınla adam kavga mı ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramızda filmi izleyen varmı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berbat bir fragman, adamlar filmin sonunu yaratığını herşeyi fragmanda gösterdi, yuh.

Film aşırı bayat görünüyor, selam bile vermem bu filme, imdb puanı fazla bile 3, bunu izliyeceğime Mühürlü Köşk'ü izlerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 3 Haziran 2013; 8:33:26 >
  • izledim, zaman kaybından başka bir şey değil..

sakın ! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dixies

izledim, zaman kaybından başka bir şey değil..

Tavsiye etmiyor musun hocam izlemeyi düşünüyordum tam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForJusticE**

quote:

Orijinalden alıntı: dixies

izledim, zaman kaybından başka bir şey değil..

Tavsiye etmiyor musun hocam izlemeyi düşünüyordum tam

dün izledim, ve hayatımda izlediğim en kötü filmi sorduklarında bir cevabım var artık :)

he daha kötüsü vardır tabi ama onları da ben izlemedim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.