Hayır bana mail gelmedi. Sipraişlerim kısmında da gözükmüyor. |
APEC APX5 150CC Maxi Scooter - A101 - 34.990₺ (2. sayfa)
-
-
Bankadan ödeme düşmüş mü ? Para nerede ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödeme alınmış gözüküyor.
-
Bekleyin bakalım ya da a101 mh yi arayıp sorun
00:00'dan beri sayfayı yeniliyorum fakat stok hiç gözükmedi, saat kaçta satın alabildiniz acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pcx'e ulaşmaya çalışmanın, insanın kendine yapacağı bir saygısızlık olarak görüyorum artık. Bayi fiyatı 86.000TL olan motoru piyasada 115.000TL'den aşağı bulamıyorsunuz (0 km) üstelik Jet x çok daha dolu bir motosiklet (Sport touring olarak geçiyor, ön arka disk örneğin ve bana göre daha yakışıklı)
SYM'nin en büyük problemi pazarlama ve fiyat politikası. Jet x piyasada 80.000 TL olsa çok satardı. Diğer yandan Mondial Ressivo 250 modeli şuan piyasanın gözdesi ancak nihayetinde ben çinlilerden çok soğudum.
Yuki Hammer konusuna gelirsek tarzınıza uygunsa şans verebilirsiniz. Üstelik vergi ve sigorta olmaması, sadece B ehliyet ile kullanılması büyük avantaj ancak çin grubunda yedek parça sıkıntısı her zaman var ne yazık ki çünkü amaçları servisi iyi ve sorunsuz bir marka yaratmak değil sadece daha fazla satmak.
-
Teşekkürler
-
Yukide servis yok bulunduğum yerde satış olan yerde 45 km kadar mesafede.
Bu yine tip olarak iyi ancak özel mesaj göndereceğim size şimdi değer mi bakalım?
-
Bunun yerine Mondial loyal 50 cc alsak daha iyi degilmi hem sıfır hemde Mondial hemde 20 bin TL dah ne olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 saat önce baktığımda yakındaki 5 mağazada gözüküyordu şimdi hiçbirinde gözükmüyor saat 8:44 :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ZAten internette satacaklar mağazaya gitmeye gerek yok dedik. İnternette hiç satmadı dolandırıcı adamlar.
-
-
Kore Japon ve yukarıda bahsedilen bir iki Hintli kalitelidir buna lafım yok ama 35000’e 150 cc insanın aklını çeler, umarım alanların başına bela olmaz.
Bu arada PCX düşünenler bayileri sık sık yoklasın, zaman zaman geliyor, liste fiyatına 6-8000 aksesuar ilavesi ile satıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bulaşmayın arkadaşlar. Çok canınız yanar. Tecrübeliyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mondial nerede 20 bin hocam?
sahibinden.com a şimdiden düşmeye başlamış 40 bin tl üzeri fiyatlara
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 6 Nisan 2023; 11:47:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce Balgat a101'e gittim. Buraya scooter gelecekmiş dedim adımı soyadımı numaramı istedi. Gelecek bugün sizi arayacağım dedi.
-
Teşekkürler tourismo modeli olarak bakmıştımbaşka 50 lik olduğunu görmedim. Bunlara 80cc veya 100cc yükseltmesi yapılabiliyor mu bilen var mı?
stok açılınca arıyorlar ondan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X