Şimdi Ara

APEX LEGENDS | Battle Royale - F2P | Respawn Entertainment (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.756
Cevap
26
Favori
112.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gelecekte durumu nolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ve Benim gördüğüm herkes oyunu severek oynuyor. Balon olma ihtimali yok gibi. Devamlı artan oyuncu sayısı var.
    1 yıllık plan paylaşıldı. İyi gidicek gibi duruyor şuan. Bu kadar oyuncuya ulaştıktan sonra göz ardı edilemez diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 8 Şubat 2019; 3:59:50 >
  • Ps4 için Sunucu hataları ile ilgili güncelleme yapılmış.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Umarım şu lobi düzelmiştir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İLk trolümüzü de yedik oyunda :D Uçaktan atladık adam direkt denize indirdi herkesi
  • Solo ve duo modları gelmeli, yere düşünce açılan kalkanın armor miktarı düşürülmeli, silah mermileri biraz artırılmalı(15 mermi nedir yav) titanfall da ki tüm silahlar eklenmeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Seko kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle düzelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 8 Şubat 2019; 8:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phobersus

Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Yerde farklı zımbırtılar da oluyor. Onlar için de rehber yapar mısınız?
  • Respawn yine kaliteyi konuşturmuş. hem pcde hem ps4te oynuyorum çok keyifli. silah sesleri tf ye göre zayif kaliyor ama battleroyalde zirveye oturdu benim icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 8 Şubat 2019; 9:21:39 >
  • Arkadaşlar oyun ps4 proda 4k mı birde ben contrelerla oynuyorum rakip mosue kalfye ile oynuyor olabilir mi birde bu tarz şeyler morelimi bozuyor sizde de oluyor mu yani shoter oyunlarını bu mouse klavye hilesi yüzünden ps4 oynamak istemiyorum

• Karakterlerin yetenekleri ve hikayeleri de çok başarılı:
    https://youtu.be/AUZZ4e7_Ssc
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Günün en iyi haberi sanırım. Dün gece bi heves oturduk makinenin başına, felç olduk :) Ne friend list geliyor, ne serverlar stabil. Umarım yine bi sürprizle karşılaşmayız bu akşam.
  • Arkadaşlar malum artık PS4 te klavye maus oynayan çok fazla oyuncu var, yalnızca PS4 joystick ile oynayanlar bı deneyimlerini yazabilirmi? Aim almak lootlari toplayıp techizatta güncelleme yapmak gibi durumlar kolay mı?

Çıktığı gunden beri rainbow six oynuyorum joystickle oynamaya çok alıştım ancak oyun mekanikleri olarak apex çok farklı zaten adı üstünde battleroyal tek ortak noktaları FPS olması galiba.

Oyuna alışmak ve joystickle oynamak konusunda deneyimlerinizi aktarirsaniz çok memnun olurum

• jiraiiya kullanıcısına yanıt
    R6 daki o saçma kontrollere alıştıysan buna da alışırsın Giray :) Diğer fps lerden biraz daha ağır imleç hareketi var, sana da yakın gelecektir. Alışman 1 gece, ısınman kazanmaya başlamakla olur. Br tarzı böyle. Şu anda br safında oynayabileceğin en ortada oyun, ne bir cod ne bir fortnite. ikisinden de ayrılıyor. indirip denemek lazım, br oynamak istiyorsan bunu rahatlıkla oynarsın.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    eyvallah abi bı şans vereyim o zaman çok hypelandi cunku, r6 yi tamamen bırakamam ama buna da vakit ayiririm artık veliyi falan da ikna edip apexe girerim. Akşam ilk iş oyunu indirmek olacak.

• Oyun çok zevkli. Birde ekip olarak oynayınca dahada zevkli. Dün akşam oyuna girerken buraya yazdım oyundayım diye. Bir arkadaş ekledi beraber oynadık. Tamamen ölünce bile geri getirme olayı çok güzel olmuş. Ayrı bir heyacan katıyor. Biz ikimizde vurulmuştuk, hiç tanımadığımız diğer eleman bizi tekrar geri getirdi.
    Akşam oyuna girerken buraya mesaj atalım . Ekiple oynayınca daha da güzel.
  • ben bu tarz a uzakmışım, destiny i de çok oynayamadık zaten

• mehmetps2016 kullanıcısına yanıt
    birbirimizi ekledik galiba dün hocam, yine bu akşam bi aksilik olmazsa 11'e doğru online olurum.
  • ekledik aynen. ama online gozukmedin bende 12 ye doğru çıktım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.