< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 6 Şubat 2019; 22:4:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 6 Şubat 2019; 22:4:55 > |
sen o kadar geliştir
hiç bir sızıntı verme ilk gün milyon insan sunuculara yüklensin sıkıntı yaşamadan indirsin neredeyse sıfır sorunla oynasın ve büyük kısmı beğensin. helal olsun, ayakta alkışlanır. |
Apex Legends ile ilgili yazdığımız rehber niteliğinde ki konuların linklerini ekliyorum arkadaşlar.Lazım olacaktır.
Apex Legends Karakterler ve Özellikleri Apex Legends Silahlar ve Özellikleri Apex Legends Kontrol Tuşları PC - PS4 - Xbox One Apex Legends - FPS Arttırma Yolları Apex Legends - Oyun İçi Para Birimleri Apex Legends - En iyi Loot Yerleri Apex Legends - Başlangıç Rehberi Apex Legends - Sorunlar ve Çözümleri |
Dün sıcağı sıcağına gaza gelip yazmak istemedim, 20 maç sonra şunu diyebilirim şu anda piyasadaki en iyi Arcade FPS budur Battle Royale sevmeyen birisi bile mutlaka denemeli. Battlefield'ın hedef oyuncusu farklı olduğu için EA kafası rahat şekilde bu oyunu çıkartıp Call of Duty'i çok zor bir viraja soktu, bu sene çıkacak olan Modern Warfare 4 (Respawn'ın en büyük rakibi olacak olması güzel ironi) bütün şıkları doğru yapan bir oyun olmalı. Şu anda tek kuruş harcamadan AAA kalitesinde mükemmel bir FPS oynayabiliyorsunuz çok değil 5 yıl önce böyle bir oyunun ücretsiz olması dile getirebileceğimiz birşey değildi.
Sadece 24 saatte ve tanıtıldığı aynı gün çıkana kadar sıfır reklam ile 2.5 milyon farklı oyuncuya ve anlık 600.000 oyuncu sayısına ulaştı. EA Apex Legends'ın uzun yıllar bir "servis oyunu" olarak güncel tutulacağını ve birçok içeriğin planlandığını açıkladı. Mart ayında ilk Battle Pass geliyor, solo/duo gibi modların yanında farklı modlarda gelecek. |
Ben ve Benim gördüğüm herkes oyunu severek oynuyor. Balon olma ihtimali yok gibi. Devamlı artan oyuncu sayısı var.
1 yıllık plan paylaşıldı. İyi gidicek gibi duruyor şuan. Bu kadar oyuncuya ulaştıktan sonra göz ardı edilemez diye düşünüyorum. |
Hocam sende Kodamanlardansın hemen ekliyorum
|
Çok boş yapıyorsun pikaçu
|
Tahminimi soyleyeyim, ds kullananlarin 100% u ds kullanmayi sonradan ogrenmistir. Hatta eminim oyle olduguna. Yani bana oyle geliyor.
Su mesajinla, km kullanimina karsi olanlarin nedenlerinin birebir ornegi oldugunu beyan ettin be kardes. Mesele sizlerin neler kullandiginiz vs degil. Mesele bizlerin sizleri hileci olarak gormemiz ve hic bir zaman size saygi duymayacak olmamiz. Ha bununla yasarsin, hic de umrunda olmaz ama ds4 kullanana karsi kazandigin hicbir basari, bizim gozumuzde makbul ve kayda deger olmayacak. Sartlarimiz esit degil, kazandiklarimizin kiymeti de keza degil. Sen ve bilimum km kullananlar bilsin ki oyunlarda vurdugun ve vuruldugun her adam benim ve bircoklarinin gözünde sizlerden iyi oyuncu, alinmaca yok :) Ama km ciler bir konuda hakli, bu kmcilerin sucu degil, sony nin sucu. Ya izin vermeyecek ya ayrim yapacak, ortasini bulmaya calisirsan platformunu boyle camura bularsin. |
Herkese selamlar arkadaşlar. Yeni karakter ve etkinlikle ilgili bilgileri toparladım. İyi seyirler.
https://youtu.be/oX054Ppn4-Q Not: Forum kurallarına aykırı ise silebilirim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 3 Şubat 2019; 21:19:38 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 4 Şubat 2019; 13:43:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Şubat 2019; 19:18:22 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 4 Şubat 2019; 23:12:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |