Şimdi Ara

Apex Legends ve Pc işlemci değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD FX 6300 SİX CORE
    ASUS M5A78L-M ANAKART
    GSKİLL 8*8: 16 GB DDR3 DUAL
    NVIDIA GEFORCE GTX 1050 2GB
    250 SSD

Bu oyunu sıkıntısız kasmadan oynamak için en az masrafla nasıl yaparım. İşlemci değişecekse hangilerine bakmam gerekiyor? Ekran kartı değişecekse hangisine bakmam gerekiyor? Vs.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• O sistemi komple yenile derim ama imkanım yok dersen sadece ekran kartını değiştirmen lazım ilk başta.

Bütçen ne bilmiyorum ama o sisteme çok iyi kart almana gerek yok. Temiz 1070 ya da Rx580 bulabilirsen al derim.

Sıfır almak istersen Rx 6400 alabilirsin ya da Nvidia da benzeri 1650 ya da 1660 var ama çok pahalılar bu aralar.

Eğer bütçen varsa o pc'yi komple sat bu aralar 8-9bin civarlarına hazır sistemler satılıyor çok çok iyiler ve yıllarca idare ederler. Fiyatlar yılbaşından sonra uçacak o yüzden aldın aldın bu aralar.

• B450m anakart
    R5 5600
    6500xt yada bütçe varsa 6600

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az masrafla bence şundan alın geçin. Ben 5 sene kullandım.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-fx-8320-islemci-1061788822/detay

yeterli gelmezse oynamadım çünkü o oyunu ama 1050 ile sanal 4k yani dsr ayarı ile kurtarır bence. Tabi beklenti meselesi, ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama başkaları gibi 500 600 fps alamazsınız o sistemle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.