Bildirim
Apex Pro TKL vs Ver 2023
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şuradan detaylı olarak farklara bakabilirsiniz:
rtıngs.comSteelSeries Apex Pro vs SteelSeries Apex Pro TKL (2023) Side-by-Side Keyboard Comparisonhttps://www.rtings.com/keyboard/tools/compare/steelseries-apex-pro-vs-steelseries-apex-pro-tkl-2023/1600/35383?usage=9048&threshold=0.102023 olan çeşitli iyileştirme ve geliştirmelerle geliyor ama öyle aman aman da bir fark yok. Tercihen 2023, fiyat olarak çok daha uygun falan olursa eski sürüm de tercih edilebilir.
Ben de klavye arayışındayım, sanıyorum ben tercihimi ROG Azoth'tan yana kullanacağım.
-
Asus Azoth'da çok güzelmiş ama PBT tuş takımı ve bilek desteği yok. Pişman edebilir.
-
Evet en büyük eksiği PBT tuş takımı bence de. Bilek desteği harici olarak çözülebilir.
-
hocam bana discorddan veya steamden yazabilir misin rica etsem ghostwire tokyo keyi için, forumdan özel mesaj gönderemiyorum
dc lilxclarissa
steam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamionlayn -- 1 Kasım 2024; 0:8:6 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X