Apex Pro TKL vs Ver 2023
Merhabalar.
Bir süredir klavye arayışındayım ve en beğendiğim ürün Apex Pro oldu. ANcak iki modeli var ve aralarında ne fark vardır? Bir de başka klavye öneriniz var mıdır?
Steelseries Apex 7 ve Aerox 5 Wireless
Merhabalar.
Tüm masamı Steelseries ürünleriyle dizmek istiyorum. Başlıkta belirttiğim ürünler alınır mı? Başka önerisi olan var mıdır?
Sonrasında da Arctis Nova 7 wireless almayı düşünüyorum. Şuanda arctis 3 kullanmaktayım.
CS Bıçak Almak İstiyorum.
Bıçak almak istiyorum. Hangi siteleri tavsiye edersiniz. Buradan satan arkadaş varsa düşük bütçeli bıçaklara talibim.
Exxen Üyelik En Ucuz
Merhaba. Exxen'de sadece GİBİ izleyeceğim. Üyelik paylaşımı oluyor mu? Yada en ucuz nasıl üye olabilirim?
Ya da GİBİ'yi başka nereden izleyebilirim?
Kablosuz Şarj Ünitesi Öneri
Merhabalar. Telefonum Iphone 13, kulaklığım airpods pro ve Apple Watch 8 almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz 3 in 1 kablosuz şarj ünitesi var mı acaba? (Mcdodo ve belkin olanları biliyorum. Mcdodo stand değil, belkin de çok pahalı)
Iphone 13 için Kablosuz Şarj
Iphone 13'üm ve Airpods Pro'm var. Kablosuz şarj almak istiyorum. Önerilere açığım.
App Store Oyun Önerisi
Kafa dağıtmalık, ücretsiz oyun önerisi var mı? (En popüler olanları söylemeyin lütfen subway vb.)
Markete Skin Gelmiyor
Aylardır Işık Muhafızı Vandal bekliyorum. Her gün girip bakıyorum ama gelmedi. Bazı skinler 2 3 kere geldi ancak o gelmiyor bir türlü. Çözümü vb var mıdır?
Airpods Pro Kulak Ağrısı
Airpods Pro aldım ancak plastik yeri çok baskı yaparak ağrı yapıyor. Normal midir? Alışılır mı?
Airpods Pro Alınır Mı?
Merhabalar.
Dün Hepsiburada'dan Iphone 13 aldım. Bir tane de kablosuz kulaklığa ihtiyacım var. Almışken iyi olsun ve apple olsun diye pro almayı düşündüm ancak 3200 TL - 3500 TL arası bir fiyatı var. Sizce değer mi? Yoksa başka öneriniz var mıdır daha ucuz yollu.
(Apple alırsam pro alırım çünkü silikonlu kullanabiliyorum. Önerilerinizi de silikonlu olarak yapın lütfen.)
Meslek: Grafik Tasarım
İlgi Alanları: Basketbol, Futbol, Bilgisayar Oyunları, Zippo
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 282
İkinci El Bölümü Mesajları: 68
Konularının görüntülenme sayısı: 4.889 (Bu ay: 457)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar