Şimdi Ara

Kablosuz Şarj Ünitesi Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Telefonum Iphone 13, kulaklığım airpods pro ve Apple Watch 8 almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz 3 in 1 kablosuz şarj ünitesi var mı acaba? (Mcdodo ve belkin olanları biliyorum. Mcdodo stand değil, belkin de çok pahalı)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kablosuz Şarj Ünitesi Önerisi

Günümüzün hızlı tempolu dünyasında, cihazlarınızı şarj etmeyi kolaylaştıran kablosuz şarj üniteleri giderek daha popüler hale geliyor. Bir kablosuz şarj ünitesi, cihazlarınızı herhangi bir kablo karmaşası yaşamadan şarj etmenize olanak tanır.

Piyasada çok çeşitli kablosuz şarj üniteleri mevcuttur, bu nedenle ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek önemlidir. {En iyi kablosuz şarj cihazı}nı seçerken dikkate alınması gereken birkaç faktör şunlardır:

• Uyumluluk: Şarj ünitesinin cihazlarınızla uyumlu olduğundan emin olun.
    • Güç: Şarj ünitesinin cihazlarınızı hızlı bir şekilde şarj edecek kadar güçlü olduğundan emin olun.
    • Çoklu cihaz desteği: Birden fazla cihazı aynı anda şarj edebilen bir şarj ünitesi düşünün.
    • Tasarım: Bir şarj ünitesi seçerken estetik olarak hoş görünümüne ve evinizin veya ofisinizin dekoruna uyum sağlamasına dikkat edin.

İşte bazı popüler ve güvenilir kablosuz şarj üniteleri önerileri:

• Apple MagSafe Şarj Cihazı: iPhone 12 ve sonraki modeller için özel olarak tasarlanmıştır ve hızlı, güvenli kablosuz şarj sağlar.
    • Samsung Qi Sertifikalı Hızlı Şarj Kablosuz Şarj Cihazı: Birden fazla cihazı aynı anda şarj edebilen, hızlı ve çok yönlü bir şarj cihazıdır.
    • Belkin Boost^Up Kablosuz Şarj Pedi: Çoklu cihaz desteği, hızlı şarj ve şık bir tasarım sunan popüler bir seçenektir.

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun {en iyi kablosuz şarj cihazı}nı seçerek cihazlarınızı zahmetsizce şarj edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben önermeden önce her kablosuz şarj konusuna yazıyorum , magsafe dahil bir çok şarj aletini denedim hepsinde aşırı bir ısınma sorunu var ..

Teleofnun pil sağlığını düşürüyor bunu göz önünde bulundurarak alın

Magsafe kullanıp iade ettim sayısız kablosuz cihazda aynı sorunu yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 2 Aralık 2022; 16:36:40 >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 3 ürünü de tek seferde şarj etmeleri çok cazip geldi ancak önemli olan ürünlerin sağlığı. Onun için vazgeçeyim o zaman.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • agroNNN kullanıcısına yanıt
    TRY 136.50 50% İndirim | IPhone 13 için 15W kablosuz şarj standı 11 12Pro Max Apple izle 3 In 1 Qi hızlı şarj Dock İstasyonu için Airpods Pro IWatch

https://www.aliexpress.com/item/1005004629048473.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60232081512&aff_fcid=b9bdcdfa5d8e462cb9a1611b9781bbc9-1670000366318-02964-_Eva4vWT&tt=MG&aff_fsk=_Eva4vWT&aff_platform=default&sk=_Eva4vWT&aff_trace_key=b9bdcdfa5d8e462cb9a1611b9781bbc9-1670000366318-02964-_Eva4vWT&shareId=60232081512&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=9539413c28994c44a21b48b5e421d22c&afSmartRedirect=y

Hocaö ben bunu kullanıyorum. Hatta fiyarı düşmüş bana 166 tl ya gelmişti. Airpods iphone 13 pro ve apple watchı beraber şarj ediyorum.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Aliexpressten hiçbir şey almadım daha önce. İşlemleri anlatır mısınız? Yani gümrük vb ne oluyor

üye olup satın alıyorsunuz , satın alma bölümünfe xaten vergisi çıkıyor ve direkt eve kadar geliyor. ekstra birşeyi yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kaç günde geliyor. 1 ayı geçer mi? Ve sürpriz bir ücret çıkıyor mu bana geldiğinde (günrük kargo vb gibi) hangi kargo ile geliyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Wifi adaptör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    bana 10 günde geldi ve aras kargo getirdi. kargo şirketi değişiyor hep. eğer ödediğinizde vergi kısmı varsa ekstra birşey çıkmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.