Şimdi Ara

Rapidshare 'Free Users' için Download Manager (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de çok güzel bir program olmuş eline sağlık xenon... Ancak kayıt yeri hep C: oluyor, kayıt yerini değiştirmeme rağmen C ye kaydediyor. Downloadları başka bir dizine yaptığım ve C de yeterli yerim olmadığı için benim için biraz sorun oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malko Linge

Bence de çok güzel bir program olmuş eline sağlık xenon... Ancak kayıt yeri hep C: oluyor, kayıt yerini değiştirmeme rağmen C ye kaydediyor. Downloadları başka bir dizine yaptığım ve C de yeterli yerim olmadığı için benim için biraz sorun oldu.

Kayıt yerini sanırım linkleri listeye ekledikten sonra değiştirmişsin. Programın yapıtğı, link eklenirken o an kayıt yeri olarak neresi seçiliyse linki o kayıt yeriyle bağdaştırarak listeye eklemesi. Zaten listede aşağıdaki çubuğu sağa doğru çekersen her farklı linkin nereye kayıt edildiğini görebilirsin.

Eğer daha önce eklediğin linklerin kayıt yerlerini değiştirmek istiyorsan listedeki linke çift tıklayıp açılan pencerede kayıt yerini değiştirmen gerekiyor. Dediğimi denedikten sonra tekrar bana olup olmadığıyla ilgili bir mesaj atabilirsen sevinirim. Dediğim gibi, program henüz beta aşamasında olduğu için öngörmediğim bir bug da olabilir...

• Teşekkürler Deran
  • Program setup dosyası yerine tek bir exe dosyası halinde olursa daha kullanışlı daha pratik olur bence. Hemen rar dan çıkarıp kullanmaya başlamak daha iyi oluyor.
  • afiyet olsun saitcim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Program setup dosyası yerine tek bir exe dosyası halinde olursa daha kullanışlı daha pratik olur bence. Hemen rar dan çıkarıp kullanmaya başlamak daha iyi oluyor.

ilk olarak aslında bu şekilde dağıtmayı düşünmüştüm ama program yalnızca exe dosyadan oluşmuyor ne yazık ki. programın çalıştırıldığı dizinde listeyi ve konfigürasyonu kaydetmek için iki farklı binary dosya oluşuyor. Çoğunlukla insanlar rar'dan çıkarttıkları exe'leri masaüstüne atıp oradan çalıştırdıkları için bu diğer iki dosya da masaüstünde oluşacaktır. masaüstünde böyle bi karışıklığa sebep olmasın diye programın kendi yükleme dizininin olması daha mantıklı geldi.

bunun yanında programın çalışması için .Net Framework 2.0 gerekiyor. Windows XP'de özel olarak seçilmedikçe yüklenen bir güncelleme değil bu. Haliyle bazı bilgisayarlarda exe dosya direk çalışmayabilir. Setup programının içinde framework'ün gereken kütüphaneleri de mevcut. Böylece yüklerken framework olmayan bilgisayarlara bu eksik kütüphaneleri de kuruyor.

Yine de eğer programı sadexe exe olarak kullanmak istersen o şekilde de yollayabilirim sana Hunter_one, mail adresini vermen yeterli;)

• güzel calısma eline sağlık
  • Çok teşekkürler.Rapid'e tıkla,bekle,Download'a bas,epey uğraştırıyordu.
  • ank_yer_6@hotmail.com'a atar mısın e-mail ile?
  • Arkadaşlar, istekleriniz doğrultusunda programdaki bazı eksiklikleri giderdim. Yeni sürümü ilk mesajımdaki linkten indirebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenon

Arkadaşlar, istekleriniz doğrultusunda programdaki bazı eksiklikleri giderdim. Yeni sürümü ilk mesajımdaki linkten indirebilirsiniz.

çok güzel bi program eline sağlık
  • Teşekkürler güzel ve kullanışlı bir program...
  • Bir öneri daha.

Biliyorsunuz Rapidshare linklerini genellikle forumlardan alıyoruz. Programdaki "Web sayfasından linkleri yükleme" menüsü aslında çok kullanılşlı ama üye olmadan link göstermeyen sitelerde çalışmıyor ne yazık ki.

Linkleri bir metin belgesine koyup oradan programa aktarmak da sürekli olunca sıkıcı oluyor.

Toplu linkleri eklemek için de bir menü eklenebilir mi? Yani linkleri toplu olarak kopyaladıktan sonra programa yapıştıralım.

Yeni sürümdeki hız değerini göstermesi ve bekleme süresinin otomatik olması gerçekten çok iyi olmuş.

• denemek lazım teşekkürler. premiumsuz rapidin yanına bile yanaşılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 241

Bir öneri daha.

Biliyorsunuz Rapidshare linklerini genellikle forumlardan alıyoruz. Programdaki "Web sayfasından linkleri yükleme" menüsü aslında çok kullanılşlı ama üye olmadan link göstermeyen sitelerde çalışmıyor ne yazık ki.

Linkleri bir metin belgesine koyup oradan programa aktarmak da sürekli olunca sıkıcı oluyor.

Toplu linkleri eklemek için de bir menü eklenebilir mi? Yani linkleri toplu olarak kopyaladıktan sonra programa yapıştıralım.

Yeni sürümdeki hız değerini göstermesi ve bekleme süresinin otomatik olması gerçekten çok iyi olmuş.

Haklısın 241. bunu bi ara yapıcağım diye kafaya koymuştum ama sonra çıkmış aklımdan:). siteye kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıp linkleri alan bir sistem bayağı faydalı olur sanırım. ben genelde linkleri rslinks.org'tan aldığım için uzun süredir unutmuşum bu forumlardaki üye olmdan link göstermeme olayını. Yapılacaklar listeme yazdım, tavsiyen için teşekkürler;)

• Yeni sürüm çok hoş olmuş.
  • Rapidshare'ın dün akşam tekrar getirdiği bekleme süresini de hesaba katarak programı güncelledim. Yeni versiyonu aynı adresten indirebilirsiniz...
  • Eline emeğine sağlık, senden hepimiz örnek almalıyız.
  • Bende hata veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

Bende hata veriyor

arkadaşlar, programı 7'si sabahı güncelledim. eğer daha önce indirdiyseniz eskisini bilgisayarınızdan kaldırıp yenisini yüklemeniz birçok hatayı çözücektir. yine de hata verirse hatanın ne olduğunu bana yollarsan sevinirim;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.