Şimdi Ara

Rapidshare 'Free Users' için Download Manager (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Xenon

quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

Bende hata veriyor

arkadaşlar, programı 7'si sabahı güncelledim. eğer daha önce indirdiyseniz eskisini bilgisayarınızdan kaldırıp yenisini yüklemeniz birçok hatayı çözücektir. yine de hata verirse hatanın ne olduğunu bana yollarsan sevinirim;)

Yenisini de çekeyim o zaman.Hatada "RapidshareMassDownloader çalışmayı durdurdu"diye bir pencere çıkıyor.İşletim sistemim Vista.
  • Evet, programı güncellemeden önce çıkan hata bu. rapidshare geçen gün linkler arası bekleme süresini(yaklaşık 15 dakika) geri getirdiği için programın eski versiyonu patladı. aynı akşam düzelttim ama haliyle bazılarında hala eski versiyon yüklü. güncellerseniz sevinirim.
  • güzelmiş
  • Bu yararlı program için teşekkürler.

Ancak indirmede kopma olduğu zaman süresiz olarak beklemeye geçiyor. Bunu düzeltemenin imkanı var mıdır?

Syg.
  • haklısın, bu da düzeltilmesi gereken bir konu. bir sonraki sürümde bunu da hallediceğim...
  • Diğer sürüm baya işime yaradı, şimdi yeniyi indiriyorum, teşekkürler...
  • Program çok güzel yazanın ellerine sağlık
    ...
    Tabi sınırsız internet kullanıcıları için...
  • rapid süreyi 15 dk ya çıkarmış
    yani 900 sn
  • quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

rapid süreyi 15 dk ya çıkarmış
    yani 900 sn

15 dk olan indirme sonrası bekleme süresi.Ayrıca program ona göre de güncellenmiş.
  • Teşekkürler temizchannel açıkladığın için. Evet, rapid bekleme süresini tekrar devreye soktu. Programdaki download'lar arası beliren 15dk'lık bekleme süresi bu yüzden çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenon -- 13 Ekim 2008; 18:39:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.