en sonunda hdd leri dvd takma bölümüne astım bu yöntem forumda vardı, azda olsa ugultu kesildi bi süre böyle idare etcez
quote:
Orijinalden alıntı: nmm1716
en sonunda hdd leri dvd takma bölümüne astım bu yöntem forumda vardı, azda olsa ugultu kesildi bi süre böyle idare etcez
tam türk işi çözüm olmuş @nmm1716
Sanırım bu PSU benim imzadaki sistemi rahatlıkla kaldırabilir? Meraktan soruyorum zira kullandığım psu 12V 17A+18A.
Bu arada kasanın iç kısım RC-690'ın birebir kopyası. Gıdım değişiklik yok herşey aynı, kauçuk ve vidalara kadar
Ayrıca hdd gürültüsü çeken arkadaşım; şu şekilde bir ürün gördüm işine yarayabilir belki: TIKLA
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
Sanırım bu PSU benim imzadaki sistemi rahatlıkla kaldırabilir? Meraktan soruyorum zira kullandığım psu 12V 17A+18A.
Bu arada kasanın iç kısım RC-690'ın birebir kopyası. Gıdım değişiklik yok herşey aynı, kauçuk ve vidalara kadar
Ayrıca hdd gürültüsü çeken arkadaşım; şu şekilde bir ürün gördüm işine yarayabilir belki: TIKLA
bu ugultuyu kesmek için linktekine benzer hdd sessizleştirici alacaz. @şifacı şimdilik en iyi çözüm bu. daha iyi fikri olan varsa beklerin ses tam olarak kesilmedi
Hocam kasanın ön tarafında usb,mikrofon,kulaklık vs grişleri var mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: F O U R R E R |
Hayır yok
quote:
Orijinalden alıntı: solidblue
quote:
Hayır yok
nasıl yok 2 tane usb, birer tane kulaklık ve mikrofon, bir tanede firmware çıkışı var. Eger tabiki APlus CS-Seenium kasadan bahsediyorsanız.
quote:
quote:
quote:
Hayır yok
nasıl yok 2 tane usb, birer tane kulaklık ve mikrofon, bir tanede firmware çıkışı var. Eger tabiki APlus CS-Seenium kasadan bahsediyorsanız.
Önde ya da üst kısmında usb vs. girişleri olmayan bir kasa modeli var mı acaba
Vidyo incelemesinde görülüyor; on/off düğmesinin hemen üstündeki ilk 5.25"lik kapak bastırıp çekince açılıyor. Girişler orada.
Ayrıca kasa rc-690 ile birebir olduğu için (filtreler hariç) yeni f/p ürünümüz bu diyebiliriz. Gerçi rc-690'da 155 e satılıyor
quote:
quote:
quote:
Hayır yok
Özür dilerim yanlış bilgi verdiğim için. Umarım telafi edebilirim...
Kasanın özellikleri
Kasa türü ATX Mid Tower
Kasa özellikleri ATX, microATX, Siyah, Çelik,
Kasa genişleme yuvaları 5 adet 5.25" 5 adet 3.5" 1 adet Floppy (bir adet 5.25" yuvayı kullanarak)
Ön panel bağlantıları 1 adet Power 1 adet Reset 2 adet USB 1 adet Firewire(IEEE) 1 adet Ses giriş ve çıkış
Kasa fanları Arkada 1 adet 120mm Önde 1 adet 120mm
İlave edilebilir kasa fanları Sola 2 adet 80mm, 92mm, 120mm, 140mm Yukarıya 2 adet 80mm, 92mm, 120mm, 140mm 1 adet 80mm, 92mm, 120mm, 140mm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme