Şimdi Ara

Apn4Apps Şarj süresini uzatmak Limitli internet kullanıcıları için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam discoveryde onceki romda calisirken suan calismaz oldu uygulama. Bi tavsiyeniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirme icin tesekkur ederim. Android surumu nedir? Bir de rom versiyonunu ogrenebilir miyim? Yeni bir guc tasarruf modu eklenmis olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: caglaroral

Bilgilendirme icin tesekkur ederim. Android surumu nedir? Bir de rom versiyonunu ogrenebilir miyim? Yeni bir guc tasarruf modu eklenmis olabilir mi?

Hocam tam olarak hangi bilgileri vermem gerektigini soylerseniz aktarayim. Surum 4.2.2 ama oburlerini tam bilmiyorum

• juice defender'den farkı nedir?

• baharikan B kullanıcısına yanıt
    Karmasik olmamasi ve kullanilan uygulamaya gore mobil veriyi otomatik acmasi. JD nin son surumlerini bilmiyorum ama daha az ram tuketmesi sayilabilir

• selamlar daha önce buna benzer bir program kullanmıştım şimdi ismini hatırlıyamıyorum. 3g den 2g ye veya tersi bir durum olmuş ve telefonun servis dışında kalmasına neden olmuştu, bu nedenle önemli bir işte sıkıntı yaşamıştım bu tarz bir sıkıntı olabilirmi, yani mesela asansöre girerke tam geçiş aşamasında falan. teşekkürler.
  • Bahsettiğiniz program root a ihtiyaç duyan bir program ve 3g ile 2g geçişi yapıyor. Apn4Apps root'a ihtiyaç duymuyor ve 3g ile 2g arasında geçiş yapmıyor. Sadece mobil datayı otomatik olarak kapatıp açıyor.
  • caglaroral C kullanıcısına yanıt
    Helal olsun böyle bir program yaptığınız için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 18 Ocak 2015; 3:17:29 >
  • Çok memnunum kullanıyorum, Ese dosta tavsiye ediyorum. eline emeğine sağlık hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolipop ile çalışmıyor gibi geldi bana

• Material Design gelecek mi uygulamaya?
  • caglaroral C kullanıcısına yanıt
    Lollipop için ne zaman güncellenir çok güzel bir program ama lollipop da kullanamıyorum çalışmıyor !
  • Bu programın yaptıklarını kendimizde çok rahat yapabiliriz. Bence bir farkı olmalı fark yaratmalı.

• Lg g2 ye kurdum şimdi inşallah memnun kalırım teşekkür ederim şimdiden eline sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Allah razı olsun tele kurdum , gmail şarjı çok yiyiyordu kaldırdım şu saat itibarıyla şarjım yüzde 75 normalde bu saate %40 ta oluyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lollipopda çalışmıyor galiba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.